PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

PTT\'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kırklareli'nde tören düzenlendi.

24.10.2016 13:00

PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kırklareli'nde tören düzenlendi.

PTT şubesinde düzenlenen törende, işlem yaptıran 176. müşteriye "15 Temmuz Şehitler Günü" pulu hediye edildi.

PTT Kırklareli Başmüdürü Ali Sevinç, burada yaptığı konuşmada, PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümünün hayırlı olması temennisinde bulundu.

PTT'nin, 23 Ekim 1840 yılından bu yana gelişen teknoloji ile birlikte sürekli kendini yenilediğini aktaran Sevinç, yaklaşık 2 asırdır kesintisiz olarak vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verdiğini kaydetti.

Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Genel Müdürlüğü tarafından "15 Temmuz Şehitler Günü" anısına pul serisi hazırlatıldığını anımsatan Sevinç, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin 15 Temmuz'da karanlık bir süreç yaşadığını belirtti.

Sevinç, 15 Temmuz'da yüce Türk milleti tarafından büyük bir belanın defedildiğini vurgulayarak, "Böylesi bir olayı tasvip etmek mümkün değil ve inşallah böyle olaylarla ülkemiz, milletimiz bir daha karşılaşmaz. 15 Temmuz anısına Posta İşletmeleri Genel Müdürlüğümüzün çıkartmış olduğu pul serisinden de PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 176. müşterimize pullarımızdan armağan ettik." diye konuştu.

PTT'nin 176. müşterisi Yarkın Çağpar da PTT'nin uzun yıllardır vatandaşlara hizmet verdiğini söyledi.

Birçok işlemlerini PTT şubelerinden gerçekleştirdiğini anlatan Çağpar, hizmetlerden son derece memnun olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement