Rektör Saraç'tan Rektör Ziyadanoğulları'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Rektör Saraç'tan Rektör Ziyadanoğulları'na Ziyaret

Rektör Saraç\'tan Rektör Ziyadanoğulları\'na Ziyaret

Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aslan Bilici ve Prof. Dr. Mustafa Arıca Siirt Üniversitesi Rektörünü makamında ziyaret etti.

26.05.2012 10:29  Güncelleme: 10:26

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aslan Bilici ve Prof. Dr. Mustafa Arıca Siirt Üniversitesi Rektörünü makamında ziyaret etti. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları ile görüşen Saraç, Siirt Üniversitesinin başarılarından dolayı Rektör Ziyadanoğullarını tebrik etti.

Üniversite hakkında bilgi veren Rektör Ziyadanoğulları, "öğretim üyesi değişimi gibi konuları da içeren önemli görüşmeler meyvelerini vermeye başladı. Yapılan bu girişimler sayesinde Siirt Üniversitesi olarak ilerleme kaydetmekteyiz" dedi.

Rektörler birilikte Tillo ziyaretinden sonra Yeni Kampüs inşaatında incelemelerde bulundular. Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, "yaptığınız bu çalışmalardan dolayı başarılar dileriz. Başarınız, Siirt'in başarısı olacaktır. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceğiz" diyerek Siirt Üniversitesi Rektörü Ziyadanoğullarına desteğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rektör Saraç'tan Rektör Ziyadanoğulları'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement