Revenge'de Bir Sır Perdesi Daha Aralanıyor - Son Dakika
Güncel

Revenge'de Bir Sır Perdesi Daha Aralanıyor

Revenge\'de Bir Sır Perdesi Daha Aralanıyor

Revenge, 19. bölümüyle 10 Mayıs Cuma saat 20.00'da D-Smart 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de diziseverlerle buluşuyor.

09.05.2013 11:32

İlk bölümünden itibaren vazgeçilmezler arasına giren Revenge, 19. bölümüyle 10 Mayıs Cuma saat 20.00'da D-Smart 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de diziseverlerle buluşuyor. Bölümün tekrarı ise 12 Mayıs Pazar saat 20.00'da yine Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de izleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ın yayınladığı orijinal diziler ilgi görmeye devam ediyor. Kanal D'de yayınlanmaya başlayan 'İntikam' dizisinin orijinali olan 'Revenge', Dizi Smart ve HD kalitesiyle Dizi Smart HD'de de beklenmedik gelişmelerle ekrana geliyor.

Başrollerini "We Were Soldiers" ve "Twelve Monkeys" gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Madeleine Stowe ve "Brothers and Sisters" dizisinin sevilen oyuncusu Emily VanCamp'ın paylaştığı Revenge'in 19. bölümünde Daniel'ın salıverilme olasılığı, basının Grayson'lara karşı cephe almasına neden oluyor. Emily ise babasının öldüğü gün çekilen bir fotoğrafı buluyor ve Revenge'de bir sır perdesi daha aralanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Revenge'de Bir Sır Perdesi Daha Aralanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement