'Şeyh Muhammed' Rüyasında Gördü, Bingöl'ü Ak Parti Kazanacak - Son Dakika
Güncel

'Şeyh Muhammed' Rüyasında Gördü, Bingöl'ü Ak Parti Kazanacak

\'Şeyh Muhammed\' Rüyasında Gördü, Bingöl\'ü Ak Parti Kazanacak

Bingöl'de zihinsel engelli M. Halit Çelik, rüyasında yerel seçimleri AK Parti'nin kazandığını gördüğünü belirterek el ilanları dağıttı.

28.02.2014 14:06  Güncelleme: 14:40

Bingöl'de 'Şeyh Muhammed' olarak tanınan zihinsel engelli M. Halit Çelik, rüyasında yerel seçimleri AK Parti'nin kazandığını gördüğünü belirterek kent merkezinde el ilanları dağıttı.

"BİNGÖL VE 3 İLÇEDE AK PARTİ KAZANACAK"

'Şeyh Muhammed' olarak tanınan zihinsel engelli M. Halit Çelik, yerel seçimlere ilişkin gördüğü bir rüyayı el ilanına dökerek kent merkezinde vatandaşlara dağıttı. Kent merkezinde seçim sonuçlarına ilişkin bildiri dağıtan Çelik'e göre, Bingöl ve 3 ilçede mahalli seçimleri AK Parti kazanacak.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEVDALASIYIM"

Çelik, dağıttığı bildiride, "Yazdıklarımın rüyasını gördüm. Şeyh Muhammed bunları hissediyor, 30 Mart'ta yapılacak seçim sonuçları bu şekildedir. Siz kağıtları yırtmayın. Seçimden sonra doğru söylediğimi herkes görecektir. Bunları hiçbir çıkarım olmadan yazıyorum, para karşılığında değil. Ben sadece Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyım, seçimlerde hangi parti kazanırsa hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Şeyh Muhammed' Rüyasında Gördü, Bingöl'ü Ak Parti Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cevdet çaka: akp ancak rüyasında kazanır doğrudur. 0 2 Yanıtla

Advertisement