Sağlık Çalışanları Fetö'nün Darbe Girişimini Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Sağlık Çalışanları Fetö'nün Darbe Girişimini Protesto Etti

Cizre'de görevli sağlık çalışanları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

06.08.2016 22:02

Cizre'de görevli sağlık çalışanları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Darbe girişimini protesto etmek için Şırnak ve ilçelerinde görev yapan sağlık çalışanları Cizre Kaymakamlığı önünde toplandı.

Sağlık çalışanları adına açıklama yapan Şırnak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreter Vekili Op. Dr. Yunus Emre Danış, darbe girişimini askeriyle, polisiyle, doktoruyla, hemşiresiyle, işçisiyle, esnafıyla her ferdinin bir olarak, canları pahasına bu girişime karşı koymasıyla, engellenerek demokrasi zaferine dönüştüğünü söyledi.

Sağlık çalışanları olarak gündüz sağlık hizmetinde geceleri de millet iradesinin vatan nöbetinde olduklarını aktaran Danış şöyle konuştu:

"Geçmişten ders almayan, darbelerin ülkemize verdiği zararları algılayamayan, milleti yok sayan bu cahil zihniyet bütünüyle temizlenecek ve bu vatan haini caniler, adalet önünde yaptıklarının hesabını verecek ve en ağır şekilde cezalandırılacaklardır. Sağlık camiası olarak, bu alçakça darbe girişimini lanetliyor, vatan haini canilere destek olanları şiddetle kınıyoruz. Vatanına ve kendi iradesine canı pahasına sahip çıkan bu asil milletin mensubu olarak, hizmetkarı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın isteği doğrultusunda sağlık çalışanlarımız görev yerlerinde hiçbir aksaklığa mahal vermeksizin aileleri ile birlikte meydanlarda olmaya ve demokrasi şölenine katılmaya devam etmektedirler."

Açıklamanın ardından sağlık çalışanları olaysız biçimde dağıldı.

Sağlık Çalışanları Fetö\'nün Darbe Girişimini Protesto Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Çalışanları Fetö'nün Darbe Girişimini Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement