Salon'un Bu Hafta Sonu Konukları - Son Dakika
Güncel

Salon'un Bu Hafta Sonu Konukları

Salon\'un Bu Hafta Sonu Konukları

Salon, bu hafta sonu Türkiye'den isimleri konuk ediyor.

19.12.2012 11:36

Yasemin Mori Ve Mabel Matiz

Özgün vokaliyle Yasemin Mori, 21 Aralık Cuma gecesi saat 22.30'da sahnede yerini alırken, farklı sesi, özgün yorumu ve güçlü şarkı sözleriyle müzikseverlerin dikkatini çeken Mabel Matiz ise yeni albümünün ilk konseriyle 22 Aralık Cumartesi gecesi saat 22.30'da Salon'da olacak.

Yasemin Mori, Eski ve Yeni Şarkılarını Bu Cuma Salon'da Seslendirecek

21 Aralık Cuma, saat 22.30

Özgün vokaliyle Yasemin Mori, 21 Aralık Cuma akşamı Salon'da müzikseverlerle buluşacak. Küçük yaşlardan beri müzik ve sahne sanatlarıyla ilgilenen Yasemin Mori, ülke çapında büyük ses getiren ilk albümü Hayvanlar'ı 2008 yılında yayınlandı. Tüm söz ve bestelerin kendine ait olduğu Hayvanlar'da özgün vokali ve eğlenceli şarkılarıyla dikkat çeken Yasemin Mori, bu albümüyle hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaştı. Dört yıl aradan sonra 2012'de Deli Bando adlı albümünü yayımlayan Mori, eski ve yeni şarkılarıyla 21 Aralık Cuma gecesi saat 22.30'da Salon'da.

Mori'ye sahnede, davulda Ediz Hafızoğlu, bas ve geri vokalde Baran Say, gitar ve geri vokalde Barlas Tan Özemek, saksafon ve geri vokalde Korhan Futacı, suzafon ve tuba ile Ertan Şahin, tuşlu çalgılarda Can Çankaya ve trombonda Hakan Çimenot gibi usta müzisyenler eşlik edecek. Gecenin biletleri 25 TL (Ayakta) ve 15 TL (Öğrenci).

Mabel Matiz Yeni Albümünün İlk Konseriyle Cumartesi Gecesi Salon'da

22 Aralık Cumartesi, saat 22.30

Farklı sesi, özgün yorumu ve güçlü şarkı sözleriyle müzikseverlerin dikkatini çeken Mabel Matiz, 22 Aralık Cumartesi gecesi Salon sahnesinde olacak. İki yıl boyunca kimliğini gizleyerek şarkılarını sadece internet üzerinden yayımlayan ve "hikayemin başladığı şarkı" dediği "Arafta" eserleriyle büyük ilgi toplayan Mabel Matiz, kendi adını taşıyan ilk albümünün tanıtım konserini de 2011'de Salon'da gerçekleştirmişti. Gerçek adı Fatih Karaca olan Mabel Matiz, mahlasının ilk yarısını Buket Uzuner'in "Kumral Ada, Mavi Tuna" kitabındaki Tuna karakterinin takma adı Mabel'den, ikinci yarısınıysa Yunan argosunda "çok sarhoş, düşkün kimse" anlamında kullanılan Matiz'den alıyor.

Müzikal yapımcılığını ve bütün düzenlemelerini Alper Gemici ile birlikte yürüttüğü yeni albümünü yayımlamaya hazırlanan Mabel Matiz, albümde yer alan yeni şarkılarını müzikseverlerle ilk kez 22 Aralık gecesi saat 22.30'da Salon'da paylaşacak. Gecenin biletleri 25 TL (Ayakta) ve 15 TL (Öğrenci).

Biletler Nerede?

Salon etkinliklerinin biletleri Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Lale Kart sahipleri, biletlerini %25'e varan özel indirimlerle temin edebiliyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Salon gişesi Pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salon'un Bu Hafta Sonu Konukları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement