Samandağ Belediye Başkanı, Zabıta Personelleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Samandağ Belediye Başkanı, Zabıta Personelleriyle Bir Araya Geldi

Samandağ Belediye Başkanı, Zabıta Personelleriyle Bir Araya Geldi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl eylül ayının ilk haftası olarak kutlanan Zabıta Haftası'nın 192. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı.

06.09.2018 15:31  Güncelleme: 15:30

Samandağ Belediye Zabıtası, Zabıta haftası kapsamındaSamandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız'ın katılımıyla bir araya geldiler. Samandağ Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen etkinlikte günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulunuldu.

Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan 'Zabıta Haftası'nın 192 yıl dönümü olduğunu hatırlattı.

Belediye Başkanı Mithat Nehir;''Belediyecilik bütün unsurlarıyla hayata dokunan bir anlayışı gerektirir. Vatandaşımızın acısı,sevinci, doğumu ,ölümü bütün yaşamı belediyecilik kavramının içindedir. Zabıta demek düzenli kent yaşamı demektir.Zabıtanın işinin zor olduğunun farkındayız. Zabıta bir kentin bütünüyle ilgili sorumluluk sahibidir. Yaklaşık10 yıllıkgörev sürem boyunca sizlerle iyi bir mesai arkadaşı olduk.Sizlerin çalışmalarını takdir ediyorum.Mütevazi kadromuz ve zor şartlarla bu görevi uyum içerisinde yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 192. yıldır devam eden bu anlayışı, zabıta teşkilatımızı tekrar kutluyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımla… "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samandağ Belediye Başkanı, Zabıta Personelleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement