SAMİB'ten Eski Sanayiciye Vefa Ziyareti - Son Dakika
Güncel

SAMİB'ten Eski Sanayiciye Vefa Ziyareti

SAMİB\'ten Eski Sanayiciye Vefa Ziyareti

SAMİB Yöneticileri, Mustafa Alak ve oğlu Emrah Alak'ın açtığı EMG Sanat Tasarım Vitray adlı yeni işyerini ziyaret etti.

25.06.2013 10:35  Güncelleme: 10:56

SAMİB Yöneticileri; eski sanayicilerden Alnal Elektromekanik Şirketi'nin eski ortağı olan Mustafa Alak ve oğlu Emrah Alak'ın açtığı EMG Sanat Tasarım Vitray adlı yeni işyerini ziyaret ederek; "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

EMG Sanat Tasarım Vitray

Sakarya Makime İmalatçıları Birliği Derneği (SAMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar; Yönetim Kurulu Üyelerinden SATSO Başkan Vekili Günay Güney, SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Orhan Yılgenci, SATSO Çevre Komisyonu Üyesi Tunç Özüuğurlu, Turgay Çelik Ve Kadir Tecelli ile birlikte Sakarya'da uzun yıllar makine imalatı yapmış olan eski sanayicilerden Alnal Elektromekanik Şirketi'nin eski ortağı Mustafa Alak ve oğlu Emrah Alak'ın Adnan Menderes Caddesi Kültür Sarayı yanında faaliyet gösteren EMG Sanat Tasarım Vitray adlı yeni işyerini ziyaret ederek; "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

SAMİB olarak, her zaman arkasındayız

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar; eski bir makineci olan Mustafa Alak'ın aynı zamanda eski bir dostu olduğunu ifade ederek; "Sanayi kültüründen gelmiş Arge ve tasarımını çok iyi bilen bir arkadaşımızın güzel sanatlarda da çok başarılı olduğunu da görmek bizleri gururlandırmıştır. El emeği, göz nuru, beceri ve yeteneğin istendiği bu sanat dalında değerli meslektaşımızın eserleri Sakaryamız için de bir kazanç bir kazanımdır. Mustafa beye sektörümüze yıllarca emek vermiş bir insan olarak, EMG Sanat Tasarım Vitray'daki başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Biz SAMİB olarak, her zaman Mustafa Alak ve oğlu Emrah Alak'ın arkasındayız" diyerek, duygularını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SAMİB'ten Eski Sanayiciye Vefa Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement