Samsun Bakan Demir Yaralıları Ziyaret Etti "Şenlikte Tribün Çöktü : 1 Ölü, 16 Yaralı" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Samsun Bakan Demir Yaralıları Ziyaret Etti "Şenlikte Tribün Çöktü : 1 Ölü, 16 Yaralı" Haberine Ek

Samsun Bakan Demir Yaralıları Ziyaret Etti
"Şenlikte Tribün Çöktü : 1 Ölü, 16 Yaralı" Haberine Ek

Samsun'un Alaçam İlçesi'ndeki Şenlikte Tribünün Çökmesi Üzerine Yaralanan Vatandaşların Yakınları Alaçam Devlet Hastanesi'ne Akın Etti. Hastanenin Acil Servisi Önüne Gelenler Yakınlarının Sağlık Durumları Hakkında Yetkililerden Bilgi Aldı. Bu Arada Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'de Hastaneye Gelerek, Hayatını Kaybeden Murat Tufan'ın Yakınlarına Başsağlığı Diledi. Ardından da Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti.

02.08.2010 02:24

Samsun'un Alaçam İlçesi'ndeki şenlikte tribünün çökmesi üzerine yaralanan vatandaşların yakınları Alaçam Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hastanenin acil servisi önüne gelenler yakınlarının sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bu arada Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'de hastaneye gelerek, hayatını kaybeden Murat Tufan'ın yakınlarına başsağlığı diledi. Ardından da yaralanan vatandaşları ziyaret etti.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

"Geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Bakan Demir gazetecilere yaptığı açıklamada, "Burada her yıl geleneksel olarak yapılan bir organizasyon var. Güreş organizasyonları, gurbetten gelenlerin buluştuğu geleneksel bir şenlik. Tribünde aşırı yüklenmeden bir çökme meydana gelmiş. Maalesef bir kaybımız var. Durumu ağır olan iki vatandaşımız da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne sevk edildi. Buradaki vatandaşlarımızın sağlık durumları iyi" diye konuştu.

Olayda yaralanan, Adil Türlek, Erol Yılmaz, Salih Kurnaz, Dursun Güriçi, Şükrü Gümüş, Aziz Sevim, Ali Gölcü, Hüseyin Güler, Ahmet Keskin, Murat Çelik, Ramazan Duman, Nihat Tozun, Ufuk Selçuk, Bayram Kazan, Nasuh Yüzükçü ve Mehmet Orlan'ın tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan "Bafra-Alaçamlılar Yayla Şenliği" meydana kaza nedeniyle iptal edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Bakan Demir Yaralıları Ziyaret Etti 'Şenlikte Tribün Çöktü : 1 Ölü, 16 Yaralı' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement