Sanatın Eksikliğini Beylikdüzü'nde Hissediyoruz - Son Dakika
Güncel

Sanatın Eksikliğini Beylikdüzü'nde Hissediyoruz

Sanatın Eksikliğini Beylikdüzü\'nde Hissediyoruz

Ekrem İmamoğlu, "Sanatın eksikliğini Beylikdüzü'nde hissediyoruz" diye konuştu.

12.09.2012 08:36

Büyükçekmece'de Emine-İhsan Çelik Fotoğraf ve Resim Sergisi'nin açılışını yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Sanatın eksikliğini Beylikdüzü'nde hissediyoruz" diye konuştu.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin ile birlikte Emine-İhsan Çelik Fotoğraf ve Resim Sergisi'nin açılışını yaptı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi'nde gerçekleşen açılış öncesi söz alan ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece'nin sanatın yoğun yaşandığı bir ilçe olduğunun altını çizerek Beylikdüzü'nde sanata dair ciddi eksiklikler hissedildiğini işaret etti.

Toplumları ileriye götüren olgunun kültür ve sanat olduğunu vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin ise, duyguların büyük bir beceriyle fotoğrafa dönüştüğü ve anıların büyük bir beceriyle resmedildiği bir sergiyi açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Osman Hamdibey Sanat Merkezi ressamlarından olan Emine ve İhsan Çelik'in, resim ve fotoğraf sergisi açılışı, eserlerin incelenmesinin ardından kokteyl ile devam etti.

Ressamlar Emine ve İhsan Çelik'e çeşitli hediyelerin takdim edildiği sergiye; CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyesi Nazım Çuhalı, Adnan Kahveci Mahallesi Koordinatörü ve temsilcilerinin yanısıra Büyükçekmece Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve sanatseverler de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatın Eksikliğini Beylikdüzü'nde Hissediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement