'Sarıyer'in Kültür-Sanat Vapurları Olacak' - Son Dakika
Güncel

'Sarıyer'in Kültür-Sanat Vapurları Olacak'

\'Sarıyer\'in Kültür-Sanat Vapurları Olacak\'

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Güzel, seçim projeleri dahilinde Sarıyer'in kültür-Sanat vapurları projesi için düğmeye bastı.
"Vaad et -oy al-unut" devrinin AK Partili kadrolar tarafından tarihe gömüldüğünün altını çizen AK...

20.11.2013 11:19

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Güzel, seçim projeleri dahilinde Sarıyer'in kültür-Sanat vapurları projesi için düğmeye bastı.

"Vaad et -oy al-unut" devrinin AK Partili kadrolar tarafından tarihe gömüldüğünün altını çizen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Güzel, önemli projelerinden biri için düğmeye bastı. Henüz aday adaylık süreci devam etmesine rağmen, projelerini gerçekleştirmek üzere çalışmalara başlayan Salih Güzel, "Kültür - Sanat Vapurları" projesinin detaylarını görüştüğü Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç ile mutabakata vardı.

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Güzel şu şekilde konuştu;

"Daha önce de dediğimiz gibi AK Parti zihniyetiyle yeni bir ivme kazanıp dönüm noktası yaşayan siyasette artık, vaad et - oy al- unut gitsin dönemi sona ermiştir. Sarıyer Belediyesi'nde muhalefet olduğumuz halde AK Parti'nin Sarıyer'e kazandırdığı hizmetler, CHP'li Sarıyer Belediyesi hizmetlerinin mukayese edilemez şekilde üzerine çıkmıştır. Benim de talip olduğum Sarıyer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sürecimiz devam ettiği halde, projelerimiz için çalışmalara başladık. 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde ve sınırı boyunca denize sıfır Sarıyer'imizde denizleri yeteri kadar kullanamıyoruz. Bunu aşıp her kesimden ve sosyal sınıftan vatandaşımızı denizle tanıştırıp, kaynaştıracak projelerimiz var. Bunlardan en önemlisi de kültür - sanat vapurları projemiz. İstanbul Şehir Hatları Genel Müdürümüz Süleyman Genç'in önemli katkılarıyla hayata geçecek olan proje dahilinde karaya bağlı olarak kültür sanat etkinlikleri yapılacak olan 3 katlı 3 adet vapurumuzla Sarıyer, toplam 6 bin metre kare eşsiz bir kültür sanat alanına sahip olacak. Başta karaya başlı olarak durması planlanan her daim hareket kabiliyetine sahip vapurlarda, zaman zaman kültürel gezi ve boğaz turları da yapılabilecek." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Sarıyer'in Kültür-Sanat Vapurları Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement