Şarköy'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Şarköy'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı

Şarköy\'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde düzenlenen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları, renkli görüntülere sahne oldu.

02.07.2011 17:35

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde düzenlenen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları, renkli görüntülere sahne oldu.

İskelede düzenlenen kutlamalar, Şarköy Kaymakam Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Süleyman Atılgan, Belediye Başkanı Vekili Özcan Akgün ve Şarköy Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Metin Yıldız tarafından denize saygı çelenginin atılmasıyla başladı. Çelengin atıldığı sırada tekneler saygı geçişinde bulundu. Saygı atışının ardından İstiklal Marşı okundu.

Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen yüzme yarışmaları, iskeleyi dolduran davetliler tarafından ilgiyle izlendi. 50 metre erkek müsabakasında Doğan Gırnatacı birinci olurken 100 metre yıldız erkeklerde Hüseyin Mert Vurgun, 400 metre büyük erkeklerde de Soner Turan birincilik ipini göğüsledi. 50 metre bayanlarda Cemre Tunca birinci olurken 100 metre yıldız bayanlar müsabakasını da Şebnem Güllüce kazandı. Kutlamaların en çok ilgi çeken yağlı direk yarışmasını da Caner Akman kazandı.

Dereceye giren yarışmacılara ödülleri protokol tarafından verildi. Kutlamalar, Şarköy sahilindeki tekne turuyla sona erdi. - Tekirdağ/ Sarköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şarköy'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement