Şehit Üsteğmen Çiftçi'nin Baba Ocağı Ayaş'a Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Üsteğmen Çiftçi'nin Baba Ocağı Ayaş'a Ateş Düştü

Şehit Üsteğmen Çiftçi\'nin Baba Ocağı Ayaş\'a Ateş Düştü

Şırnak'ın İdil ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensupu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldı hastanede doktorların yaptığı tüm müdahaye rağmen kurtarılamayarak şehit olan Üsteğmen Mehmet Çiftçi'nin baba ocağı Ankara'nın Ayaş ilçesine ateş düştü.

04.03.2016 17:45

Şırnak'ın İdil ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensupu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldı hastanede doktorların yaptığı tüm müdahaye rağmen kurtarılamayarak şehit olan Üsteğmen Mehmet Çiftçi'nin baba ocağı Ankara'nın Ayaş ilçesine ateş düştü.

Şehit Üsteğmen 27 yaşındaki Mehmet Çiftçi'nin Ankara'nın Ayaş ilçesinde Şeyhmuhittin Mahallesi'ndeki oturan ailesine acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi. Bir kız kardeşi olan şehit Üsteğmen'in babası İsmail ve annesi Gülşen Çiftçi'nin besicilikle geçimlerini sağladığı öğrenildi. Şehidin babası İsmail Çiftçi'nin ise ayrıca çobanlık yaptığı belirtildi. Acı haberi yetkililerden öğrenen şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı. Beypazarı'nın Karaören doğumlu olan şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi için yarın Beypazarında cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi.

- Ayaşankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Üsteğmen Çiftçi'nin Baba Ocağı Ayaş'a Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement