Şehitkamil Belediyesi Anneler Günü'ne Özel Etkinlik Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Şehitkamil Belediyesi Anneler Günü'ne Özel Etkinlik Düzenledi

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Anneler Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi. Bilim Şehitkamil'de yapılan etkinlikte, anneler ve çocukları, keşfetmenin heyecanı ile dolu bir gün geçirdi. Teknoloji atölyesinden doğa bilimlerine, uzay ve havacılıktan matematiğe kadar birçok alanda etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılanlar, düşüncelerini paylaştı.

11.05.2024 17:00  Güncelleme: 17:12

(GAZİANTEP)- Şehitkamil Belediyesi, Anneler Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi. Bilim Şehitkamil'de yapılan etkinlikte, anneler ve çocukları, keşfetmenin heyecanı ile dolu bir gün geçirdi.

Teknoloji atölyesinden doğa bilimlerine, uzay ve havacılıktan matematiğe kadar birçok alanda etkinlik düzenlendi. Öğrenciler, deney yaparak öğrenmenin keyfine varırken, anneler de çocuklarıyla birlikte bilim ve teknolojinin heyecan verici dünyasına adım attı.

Bilim Şehitkamil eğitimcileri, etkinliğin büyük ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, benzer etkinliklerin düzenlenmeye devam edeceğini bildirdi.

"KATILIM ÇOK YOĞUN OLDU"

Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Bilim Şehitkamil Atölye Eğitmeni Medine Küçükaslan, "Anneler Günü vesilesiyle Bilim Şehitkamil olarak, anne-çocuk etkinliği düzenledik. Annelerimizle çocuklarımızı etkinliklerimizde buluşturduk. Katılım çok yoğun oldu. Yoğun bir katılımla çocuklarımız ve anneleri, çeşitli etkinliklere katıldı. Bizler de eğitmenler olarak, onların bu özel günlerinde yanlarında olmaya çalıştık. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz" dedi.

Etkinliğe katılanlar, düşüncelerini şöyle ifade etti:

-Münever Yıldırım: "Anneler Günü vesilesiyle Bilim Şehitkamil'de düzenlenen etkinliğe 2 çocuğumla birlikte katıldım. Burada çok güzel etkinliklere katıldık. Çocuklarımla birlikte çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik. Gerçekten çok güzel bir ortam burası. Çocuklarım, burada kendi tasarımları olan ürünleri yaptılar. Ben de kendilerine bu konuda yardımcı olmaya çalıştım. Böylesine anlamlı bir günde bizlere değer veren belediyemize çok teşekkür ediyoruz."

-Salih Enes Uzuntop: "Bugün, Anneler Günü vesilesiyle annem ile birlikte Bilim Şehitkamil'e gelerek çeşitli etkinliklere katıldık. Çok güzel etkinlikler yaptık. Bugün, her şeyi annem için yapıyorum. Annemi çok seviyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Bizlere böylesine güzel bir etkinliği düzenleyen Şehitkamil Belediyemize de çok teşekkür ediyorum."

Şehitkamil Belediyesi Anneler Günü\'ne Özel Etkinlik Düzenledi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Şehitkamil Belediyesi Anneler Günü'ne Özel Etkinlik Düzenledi - Son Dakika


Advertisement