Şehitleri Küba'da Andılar - Son Dakika
Güncel

Şehitleri Küba'da Andılar

Şehitleri Küba\'da Andılar

Turizm çalışmaları için Küba'ya giden Bodrumlu turizmci Mehmet Dağoğlu ile Avukat Murat Yüksel, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü'nü unutmadı.

18.03.2013 16:54

Turizm çalışmaları için Küba'ya giden Bodrumlu turizmci Mehmet Dağoğlu ile Avukat Murat Yüksel, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü'nü unutmadı. Dağoğlu ve Yüksel, Havana'daki Atatürk Büstü'ne giderek saygı duruşunda bulundu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde otel işletmeciliği yapan turizmci Mehmet Dağoğlu ile Avukat Murat Yüksel, turizm ilişkilerini geliştirmek ve turizm acenteleriyle görüşmek üzere Küba'ya gitti. Acenteler ve Küba Turizm Bakanlığı yetkilileri ile görüşen Dağoğlu ve Yüksel görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Dağoğlu ve Yüksel temasları sırasında 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü'nü de unutmadı. Dağoğlu ve Yüksel, başkent Havana'daki Puerto Caddesi'nde bulunan Atatürk Anıtı'nı ellerinde Türk bayrağı ile ziyaret etti ve bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Mehmet Dağoğlu, "Ulu önder Atatürk Küba'da çok sevilen ve devrimleri burada büyük ilgi ve takdir gören bir liderdi. Ulu Önder ve şehitlerimizin bize kazandırdığı Cumhuriyet sayesinde bugün dünyanın bir ucuna gelerek turizm ilişkileri kurabiliyor, Kübalıları Bodrum'a davet edebiliyoruz. Bu nedenle böyle anlamlı bir gün ve haftada şehitlerimiz için Ata'mızı ziyaret ederek dua ettik, saygı duruşunda bulunduk" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehitleri Küba'da Andılar - Son Dakika


Advertisement