Selzedeye Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

Selzedeye Yardım Eli

Selzedeye Yardım Eli

Antalya'da meydana gelen sel felaketinde, evlerini sel basan seracılara Büyükşehir Belediyesi'nin yardım eli uzandı.

03.02.2013 13:54  Güncelleme: 14:08

*- ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde 8 Ocak Salı günü meydana gelen sel felaketinde, evlerini sel basan seracılara Büyükşehir Belediyesi'nin yardım eli uzandı.

İki kamyon eşya ile Demre'ye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Konyaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, belediye ekipleri ile beraber eşya dağıtımı yaptı. Eşyalar, 36 aileye teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi her aileye ikişer kanepe, yorgan, yastık, nevresim takımı, havlu takımı, ikişer halı, gıda çantası ve isteyen ailelere birer soba yardımı yaptı. Selden en çok zarar gören Köşkerler Köyü Muhtarlığı'na da 7 bank, 2 salıncak, bir kaydırak ve iki tahtaravellinin bulunduğu bir çocuk oyun parkı hediye etti. Çocuk oyu parkı köy meydanına kurulacak. Yapılan ev eşyası yardımı özellikle ortakçı konumundaki seracıları çok mutlu etti.

Evini sel basan ve eşya yardımı alan Selma Pekel, "Allah razı olsun Büyükşehir Belediyesi'nden. Bizi suyun içinden kurtardı, eşyaımız kalmamıştı" dedi. Evini su basan ve eşya yardımı alan Adile Gültekin de, "Herkese çok teşekkür ediyorum. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Evimizde bir şeyim kalmadı. Başkan Akaydın söz verdi ve sözünü yerine getirdi" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise, 8 gün önce afet bölgesine geldiğini anımsatarak, şöyle konuştu: "Demre'nin üç mahalle ve köy halkının zararlarını yerinde tespit ettik. Ev eşyaları zarar gören vatandaşlarımızı desteklemeye geldik. Vatandaşlarımıza eşyalarını teslim ettik. Güle güle otursunlar. Tanrı bir daha afetlerden onları korusun. Demre halkına geçmiş olsun."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Selzedeye Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement