Semerkand Dergisi Sponsorluğunda Ağaç Dikimi - Son Dakika
Güncel

Semerkand Dergisi Sponsorluğunda Ağaç Dikimi

Semerkand Dergisi Sponsorluğunda Ağaç Dikimi

İnegöl Belediyesi ile Semerkand Dergisi İnegöl Temsilciliği işbirliğinde Zübeyde Hanım Anaokulu arkasındaki boş alana 73 adet fidan dikimi yapıldı.

16.09.2013 09:21  Güncelleme: 09:28

Belediye meclis üyeleri ve Semerkand İnegöl Temsilcisi Mehmet Şenol'un katılımı ile gerçekleştirilen fidan dikimi öncesi konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Güzel bir organizasyona imza atıyoruz. Semerkand İnegöl Temsilciliği ağaç dikimi yapmak için bizlere müracaat etti. 2 bin 70 metre kare alana 73 adet fidan dikimi yapacağız. Alanın çevresine tel örgü çekildi. İşçiliği de belediyemiz tarafından yapıldı. Semerkand İnegöl Temsilciliği, ağaç ve tel örgü maliyeti ile alakalı destekte bulundu. Biz de bütün düzenlemeleri yaptık. Çocuklarımızın ve evlatlarımızın bizi hayırla yâd edeceği çalışmaya imza atıyoruz" dedi.

Ağaç dikmenin önemli ve gerekli olduğuna dikkat çeken Başkan Aktaş: "Şehrin nefes alabilmesi ve şehrin daha güzel yarınlara hazırlanabilmesi için bizim bol miktarda ağaçlandırma yapmamız gerekiyor. Son dönemde Türkiye genelinde ağaç polemik konusu oldu. İnegöl Belediyesinde olduğu gibi birçok belediyemizde milyonlarca ağaç dikiliyor. Semerkand İnegöl Temsilciliğine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Semerkand Dergisi Sponsorluğunda Ağaç Dikimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement