Sevgililer Günü'nde Bilboarda Evlenme Teklifi - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'nde Bilboarda Evlenme Teklifi

Sevgililer Günü\'nde Bilboarda Evlenme Teklifi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi tarafından Sevgililer Günü'nde bilboarda verilen 'Benimle Evlenir misin' ilanı mutlu sonla bitti.Kdz.'Benimle evlenir misin' yazısını astırdı.

14.02.2013 10:50

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi tarafından Sevgililer Günü'nde bilboarda verilen 'Benimle Evlenir misin' ilanı mutlu sonla bitti.

Kdz. Ereğli'de bir işyeri sahibi Serkan Aydın, önce bir reklam ajansı aracılığıyla, genç kızın tanıştıkları Meydanbaşı Caddesi'ndeki bilboardlara

'Benimle evlenir misin' yazısını astırdı. İlanın asılma işlemine kadar takip eden Aydın, "Kendisine sürpriz bir evlenme teklifi hazırladım. Bundan sonraki yaşamımı onunla birlikte geçirmek istiyorum. Onu çok seviyorum. Teklifimi kabul edeceğini umut ediyorum. İnşallah kabul eder" dedi.

Ertesi günü sevgilisi Özlem'le birlikte billboardların önüne gelen Serkan Aydın (27), yaklaşık 4 yıl önce Erdemir Caddesi'nde bulunan Meydanbaşı güzergahında tanıştığı Özlem Oktay'a (27) aynı yerde bu kez bilboardlara resimleri bulunan ve "Benimle evlenir misin?" yazısı altında evlenme teklif etti. Şaşkınlığını gizleyemeyen ve gözyaşlarına boğulan Özlem Oktay teklife 'evet' dedi. Serkan Aydın, yaklaşık 4 yıl önce Meydanbaşı güzergahında tanıştıkları Özlem Ocak'a aynı yerde evlenme teklif etmeyi hedeflediğini 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bu hedefini gerçekleştirdiğini belirterek, "Söylenecek birşey yok her şey ortada. Ben onu çok seviyorum" dedi. Çalıştığı işyerine Serkan Aydın'ın aracı ile gittiğini bilboardların önüne geldiğinde büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadığını belirterek, "Çok mutlu oldum, tüm sevdiklerimiz de burada hayatımın en güzel günlerinden bir tanesini yaşıyorum" sözleri ile konuştu. Serkan Aydın, yanında getirdiği yüzüğü Özlem Oktay'a takarken her iki ailenin yakınları da bu mutluluğa alkışlarla eşlik etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'nde Bilboarda Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement