Siemens, üniversitelileri 5. Kariyer Şenliği'ne davet ediyor - Son Dakika
Güncel

Siemens, üniversitelileri 5. Kariyer Şenliği'ne davet ediyor

Siemens, üniversitelileri 5. Kariyer Şenliği\'ne davet ediyor

160 yıldır Türkiye'de sanayinin olduğu kadar sosyal hayatın gelişmesine destek olmak üzere çalışan Siemens, sanattan, bilime kadar pek çok alanda gençlere de rehberlik ediyor.

19.04.2016 13:57  Güncelleme: 14:04

6 Mayıs 2016 Cuma günü Kartal Kampüsü'nde düzenleyeceği Kariyer Şenliği'nde, üniversite öğrencileri ile beşinci kez bir araya gelmeye hazırlanan Siemens'in yetkilileri, gençlere faaliyet alanlarıyla ilgili bilgiler aktaracak ve kariyer planlamasına dair sorulara yanıt verecekler.

'Bu Senin Seçimin, Kariyer Yolunu Sen Seç' sloganıyla düzenlenecek etkinlikte, Sürdürülebilir Enerji, Akıllı Altyapılar, Üretimin Geleceği ve Sağlık başlıklarında dünyadaki ve Siemens'teki son gelişmeler, kurulacak 4 ana çadırda paylaşılacak; öğrenciler Siemens'in faaliyet gösterdiği 9 bölümün üst düzey yöneticileri ile sohbet etme imkanı bulacak. Şirketin İnsan Kaynakları departmanından yöneticiler etkinlikte Siemens'in bu alandaki politikası ve iş hayatına hazırlık ile ilgili bilgiler aktararak, soruları yanıtlayacak. Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis de öğrencilerle bir araya gelecek.

Daha önceki yıllarda 3 binden fazla öğrencinin başvurduğu Kariyer Şenliği'nin bu yılki moderatörü ünlü radyo programcısı Geveze olacak. Geveze'nin sunduğu "Tamam mı, Devam mı?" yarışması ile öğrencilere sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siemens, üniversitelileri 5. Kariyer Şenliği'ne davet ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement