Sigorta Cini, Mağaza Zincirine Yeni Bir Halka Ekledi - Son Dakika
Güncel

Sigorta Cini, Mağaza Zincirine Yeni Bir Halka Ekledi

Sigorta Cini, Mağaza Zincirine Yeni Bir Halka Ekledi

Sigorta Cini'nin yeni mağazası Şaşkınbakkal'da açıldı

19.02.2014 18:15

Türkiye'nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, ING Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini'nin yeni mağazası Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da açıldı. Şaşkınbakkal ile birlikte 5. mağazasını hizmete sokan Sigorta Cini, gelecekte Türkiye'nin her ilinde mağaza açmayı hedefliyor…

Türkiye'nin ilk yüz yüze sigorta marketi Sigorta Cini'nin 5. Mağazası Şaşkınbakkal Bağdat Caddesi'nde hizmete girdi. Sigorta ürünlerinin tüketiciye anlatılması için bir köprü görevi üstlenen Sigorta Cini mağazalarının sayısı 2014'te daha da artarak sektörün ve poliçe hacminin büyümesine katkı sağlayacak.

Sigorta yaptırmak isteyenler için kolay ve hızlı ulaşılabilecek alışveriş merkezleri ve caddelerde açılan Sigorta Cini mağazaları, sigorta hizmetini tüketicinin ayağına götürüyor. Sigorta Cini mağazalarında 7 farklı sigorta şirketinin kasko (kara araçları) ve trafikten (kara araçları sorumluluk) oluşan oto sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık, hayat ve emeklilik, işsizlik vb. ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti veriliyor.

Şaşkınbakkal Mağazası, Bağdat Caddesi sakinlerinin sigorta ihtiyaçlarına yönelik hizmet verecek. Sigorta Cini mağazasına uğrayan kişiler, burada sigorta uzmanlarına ücretsiz olarak danışabilecekler, kendileri ve aileleri için uygun sigorta paketini oluşturarak karşılaştırma yapabilecekler ya da mevcut sigorta poliçelerinin kapsamını ve ödeme koşullarını kıyaslama imkanı bulacaklar.

Bağdat Caddesi ve Şaşkınbakkal sakinlerine 15 Şubat Cumartesi günü eğlenceli bir açılışla merhaba diyen Sigorta Cini, mağazaya uğrayanlara çok özel hediyeler kazanma fırsatı da sundu. Açılışa katılanlar Paris seyahati ve LED TV kazanma şansı yakaladı, bando ekibinin eğlenceli müziklerine eşlik etti. Çocuklar ve yetişkinler için de birçok sürprizin olduğu açılış akşam saatlerine kadar sürdü.

İstanbul Anadolu Yakasında 2. Mağaza…

5. mağazayı açmanın heyecanını yaşayan Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos hızla büyüyen bu konsept ve yeni mağazalar için; "Biz Sigorta Cini mağazaları ile caddelerde ya da AVM'lerde alışveriş sırasında sigorta ürünlerinin de satın alınabileceği bir hizmet kanalı oluşturduk. Diğer mağazalarımızda olduğu gibi Şaşkınbakkal mağazamıza da uğrayan müşterilerimiz, karmaşık poliçeler ve evraklarla uğraşmayacak. Özel bir eğitimden geçen uzmanlarımız mağazalarımızda gayet basit, anlaşılır ve kafaları karıştırmayan bir anlatım ile müşterilerimizin ihtiyaçlarının analizini yapıyor ve Sigorta Cini ile anlaşmalı sigorta şirketlerinin ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunuyor. Uzun vadede hedefimiz çok sayıda Sigorta Cini mağazası ile bu hizmeti tüm Türkiye'ye yaymak ve sigortacılığa hizmet standardı getirmek. Sigorta Cini bu hizmet yapılanmasıyla 5 ayda pazarı büyüten aktif bir oyuncu haline geldi. Çünkü sıcak alışverişin olduğu lokasyonlarda doğrudan tüketiciye ulaşıyoruz"dedi.

Sigorta Cini'nin kurumsal hizmet anlayışı:

• Sigorta Cini mağazaları tüketiciye hizmet anlamında önemli bir standart getiriyor. Artık sigortalanmak isteyen kişiler, kurumlar ya da aileler her lokasyonda aynı kalitede hizmet veren bir sigorta ağının danışmanlarıyla kendi sigortalarına karar veriyor ve bu konuda bilgileniyor.

· Sigorta Cini müşterilerin önceliklerine odaklanıyor.

• Sigorta danışmanlık hizmetini çağdaş ve ailece birlikte rahatça vakit geçirebilecek konforlu mağazalarda sunuyor.

• Mağazalarda ihtiyaçlar lisanslı sigorta uzmanı danışmanlar tarafından tespit ediliyor ve müşterinin bütçesine karşılık gelen en iyi alternatif birlikte seçiliyor. Amaç müşterinin sadece ihtiyacı olanı alması, daha fazlasını değil...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sigorta Cini, Mağaza Zincirine Yeni Bir Halka Ekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement