Şike Davası Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Şike Davası Devam Ediyor

Şike Davası Devam Ediyor

Futbolda Şike iddialarına ilişkin dava verilen öğlen arasının ardından devam etti.

01.06.2012 15:51  Güncelleme: 16:51

İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen "Futbolda Şike" iddialarına ilişkin dava verilen öğlen arasının ardından devam etti.

Öğleden sonra devam edilen davada ilk olarak sanıklardan Haldun Şenman'ın çapraz sorgusu yapıldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Şenman aslı astarı olmayan dedikodulardan ötürü tutuklu olduğunu dile getirdi.

Şenman'ın ardından sanıklardan Sami Dinç'in çapraz sorgusuna geçildi.

Bir telefon görüşmesinde geçen "emanet" kelimesinin bilet olduğunu söyleyen Dinç'e Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci telefon konuşmalarında " Neden emanet diyorsun. Bilet demek zor mu? Emanet derken epey zorlanmışsın. Neden açık konuşmadın?" dedi.

Bunun üzerine söz alan Şekip Mosturoğlu

"Konuşmada geçen emanet kelimesi VIP biletidir. Kızımın 23 Nisan gösterisi olduğundan Sami Dinç'in almasını istemiştim. İşim olmasaydı ben alacaktım" dedi.

Mahkeme Başkanı Ekinci " Herhangi bir işçi yok muydu? Avukatı arayıp al diyorsun. Sami Dinç Avrupa yakasından karşıya geçiyor. Karşıda aldırabileceğin kimse yok muydu dedi.

Mosturoğlu ise yoktu şeklinde yanıtladı. İddianamede kendisinden daha üst sırada olan kişilerin tahliye olduğunu dile getiren Sami Dinç tahliyesine karar verilmesini talep etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şike Davası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement