Simav'da 4 Ev Kül Oldu - Son Dakika
Güncel

Simav'da 4 Ev Kül Oldu

Simav\'da 4 Ev Kül Oldu

Kütahya'nın Simav İlçesi Demirciköy Beldesi'nde kullanılmayan bir evde belirlenemeyen bir nedenle başlayıp bitişiktekilere de sıçrayan yangında, 2'si ahşap toplam 4 ev küle döndü.

06.09.2013 11:07

Kütahya'nın Simav İlçesi Demirciköy Beldesi'nde kullanılmayan bir evde belirlenemeyen bir nedenle başlayıp bitişiktekilere de sıçrayan yangında, 2'si ahşap toplam 4 ev küle döndü. Yangın söndürme çalışmalarına katılan vatandaşlardan 6'sı dumandan etkilendi, yaralanan 1 kişi ise tedaviye alındı.

Demirciköy Beldesi'nde Arif Candan'a ait kullanılmayan evde bugün saat 00.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler, kısa sürede bitişikteki Hakan Baykal, Uğur Atasoy ve Mehmet Özdemir'in evlerine sıçradı. Yangınla ilk olarak mahalle sakinleri müdahale etti. Kısa sürede büyüyen yangına daha sonra Simav ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ile Simav Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme ekipleri müdahale etti.

Yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınabilen yangında, söndürme çalışmalarına katılan vatandaşlardan dumandan etkilenen 6'sına olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekibi tarafından müdahale edilirken, bacağı yangın merdivenine sıkışan Hasip Çağan, Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangında 4 ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı. - Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Simav'da 4 Ev Kül Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement