Şirinevler Çay Bahçesi'nde Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Şirinevler Çay Bahçesi'nde Çalışmalar Sürüyor

Şirinevler Çay Bahçesi\'nde Çalışmalar Sürüyor

Burdur Belediyesi Şirinevler Mahallesinde bulunan Parkta düzenleme çalışmaları yapıyor.

05.02.2013 11:50

İsmail Boyacıoğlu Caddesinde bulunan üç dönüm arazide bulunan parkta yapılan düzenleme ile Çocuk Oyun Grupları, Pergule, Oturma Grupları, Süs Havuzunun yer alacağını kaydeden Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya düzenleme yapıldıktan sonra Şirinevler Çay Bahçesi olarak Burdurlularahizmet vereceğini bildirdi.

Muhtar Evininde yer alacağı Çay Bahçesinde önceki yıllarda olduğu gibi düğün ve nişan merasimlerinin yapılmayacağını belirten Başkan Akkaya "Şirinevler Çay bahçesi ailelerin gelip rahatça vakit geçirebilecekleri nezih bir ortam olacak." dedi.

Öte yandan Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Burkent'te bulunan Atatürk Parkı'nın düzenlemesi de yapılacak. Düzenleme kapsamında Parkta bulunan Oyun grupları yenilenecek, Havuz işler hale getirilecek, Oturma grupları değiştirilecek ve bitki dikimi yapılacak.

Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde Burdur Kent Ormanı ve Mehmet Akif Ersoy Kent Ormanı ile Şeker Plajında halkın kullanımına sunulmak üzere özel tasarım piknik masaları hazırlandığını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şirinevler Çay Bahçesi'nde Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement