Son dakika haber: Kırşehir'de sağlık çalışanlarından Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesine tepki - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Kırşehir'de sağlık çalışanlarından Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesine tepki

Edinilen son dakika gelişmesine göre Kırşehir'de sağlık çalışanları, Dr. Ekrem Karakaya'nın Konya'da görev yaptığı hastanede silahlı saldırıda öldürülmesini protesto etti.

07.07.2022 16:43  Güncelleme: 16:50

Kırşehir'de sağlık çalışanları, Dr. Ekrem Karakaya'nın Konya'da görev yaptığı hastanede silahlı saldırıda öldürülmesini protesto etti.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde toplanan sağlık çalışanları adına açıklama yapan Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, "Ekrem Karakaya örneğinde olduğu gibi canımız yanıyor. Bazen yaralanıyoruz, bazen hakaret, küfür ve tehditlere maruz kalıyoruz. Böyle bir ortamda kutsal sağlık mesleğini nasıl aşk ve şevkle icra edelim?" ifadelerini kullandı.

Tük Sağlık Sen, Hekim-Sen ve Genel Sağlık Sen'in Kırşehir Şubeleri de basın açıklaması yaparak, saldırıyı protesto etti.

Son dakika haber: Kırşehir\'de sağlık çalışanlarından Dr. Ekrem Karakaya\'nın öldürülmesine tepki
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Kırşehir'de sağlık çalışanlarından Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesine tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement