Suç Makinesi, Ayakkabıyı Değiştirmeyen Tezgahtarı Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Suç Makinesi, Ayakkabıyı Değiştirmeyen Tezgahtarı Öldürdü

Suç Makinesi, Ayakkabıyı Değiştirmeyen Tezgahtarı Öldürdü

Bakırköy'de indirimli satışlardan aldığı ayakkabıyı değiştirmeyen tezgahtarı tabancayla vurarak öldüren Ercan A., polis tarafından yakalandı.

19.12.2015 13:50  Güncelleme: 14:33

29 yaşındaki Ercan A. Bakırköy'de indirimli satışlardan aldığı ayakkabıyı değiştirmeyen tezgahtarı tabancayla vurarak öldürdü. Daha önceden 20 kez poliste kaydı olan Ercan A. yakalandı.

"YIKADIM GEÇMEYİNCE KENDİMİ KAYBETTİM"

Şüphelilnin daha önceden ruhsatsız silah, kapkaç, oto hırsızlığı suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi. Poliste ifade veren şüpheli "İndirimli satışlardan 99 liraya ayakkabı almıştım. Bir gün sonra rengi değişti. Geri götürdüğümde bana 'yıka geçer' dediler. Yıkadım, geçmeyince kendimi kaybettim" dediği öğrenildi. Şüphelinin cinayetten önce bir kafeteryada kahve içme anları, elindeki silahla dükkana doğru yürüyüşü ve kaçışı güvenlik kameralarına yansıdı.

"KURŞUN YAĞMURUNA TUTARAK ÖLDÜRDÜ"

Bakırköy, Zeytinlik mahallesi, Yakup sokak No.2'de 17 Aralık tarihinde meydana gelen olayda bir ayakkabı dükkanına gelen silahlı bir kişi, içerde bulunan tezgahtar Mehmet Altuntaş'ı (34), kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Saldırgan olaydan sonra kaçtı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmalarda silahlı saldırganın, cinayet işlenen ayakkabı dükkanından bir gün önce bir ayakkabı aldığı ve ertesi gün gelerek ayakkabıyı değiştirmek istediği belirledi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen dedektifler, şüphelinin önce eşkalini daha sonrada kimliğini tespit etti. Şüpheli Ercan A., olayda kullandığı silahla birlikte polis tarafından Mecidiyeköy'de yakalanarak gözaltına alındı.

DAHA ÖNCEDEN 20 KEZ POLİSE GELİŞ KAYDI VAR

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli Ercan A.'nın daha önceden ruhsatsız silah bulundurmak, kapkaç, uyuşturucu madde bulundurmak ve oto hırsızlığı suçlarından 20 kez polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suç Makinesi, Ayakkabıyı Değiştirmeyen Tezgahtarı Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ...: bunu habire salan ve 20 kere suç işleten kanuna yasaya devletemi kızmalı 14 0 Yanıtla
  • Nizam: Yazık bu millete bu kanunlarla yönetiliyor. 11 0 Yanıtla
  • Tamam anladık idamlik : Ayakkabı Renk Değiştirdi diyor. Firma sahibi suçlu değilmi onunda cezalandırılması lazım degilmi 8 1 Yanıtla
  • Adonis: 20 kere gelmiş polise hâlâ dışarda elinde silahla geziyor. Niye salıyosunuz bu pisliği kardeşim ozaman 7 0 Yanıtla
  • den: meraketmeyin 16 sene ceza alacak makeme gunune kadar yatari hesaplanir pismanlik yasasinda fafdalanir 2 sene yatar cikar 6 aya sonra bir kisiyi daha oldurur yaziklar olsun suc makinasini disari birakana 5 1 Yanıtla
  • tuhan: elndeki defolu malı indirim diye satarsan normal bi insandeğilde bir piskopata denk gelirse olacağıbu mağazanın hiçmi suçu yok 1 2 Yanıtla
  • osmen: harbi dangalak 1 0 Yanıtla

Advertisement