Suriyeli Katil Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Katil Zanlıları Yakalandı

Suriyeli Katil Zanlıları Yakalandı

İzmir'in Konak ilçesi Anafartalar semtinde Suriyeli gençler arasında çıkan kavgada 19 yaşındaki Suriye uyruklu Havin Kurdi adlı gencin öldürülmesi ile ilgili düzenlenen operasyonda cinayet zanlısı Şiar H.ile birlikte olaya karışan 4 kişi yakalandı.

01.12.2013 13:35

İzmir'in Konak ilçesi Anafartalar semtinde Suriyeli gençler arasında çıkan kavgada 19 yaşındaki Suriye uyruklu Havin Kurdi adlı gencin öldürülmesi ile ilgili düzenlenen operasyonda cinayet zanlısı Şiar H. ile birlikte olaya karışan 4 kişi yakalandı. Olayın öldürülen Havin Kurdi ile zanlılardan M.A. arasında kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi. Suriye uyruklu zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.

Geçtiğimiz cuma akşamı Anafartalar Caddesi 585 numara önünde meydana gelen olayda, kız meselesi yüzünden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Havin Kurdi ile M.A. yolda karşılaştı. Aynı meseleden dolayı konuşmak için buluşan iki gencin arasında çıkan kavgaya, yanlarında bulunan Havin Kurdi'nin 22 yaşındaki ağabeyi Demhaş Kurdi ile M.A.'nın kardeşleri İ.A., A.A. ile arkadaşları Ş.H. ve F.H.'de karıştı. Bıçak ve sopalarla iki kardeşe saldıran zanlılardan Ş.H., Havin Kurdi'yi sırtına isabet eden 3 bıçak darbesiyle öldürdü. Ş.H.'nin kardeşi F.H. ise Havin Kurdi'nin ağabeyi Demhaş Kurdi'yi sağ ve sol kolundan bıçakla yaraladı. Olayın ardından 5 zanlı kaçarken Cinayet Bürosu ekipleri yakalama çalışması başlattı.

Gerçekleşen operasyonda cinayet zanlısı Ş.H. ve kardeşi F.H. Çukur Mahalle 3570 sokakta, olaya neden olduğu iddia edilen M.A. ile A.A. Konak 782 sokakta, olaya karışan İ.A. ise otogarda bilet gişeleri önünde yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlılar, alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Katil Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement