Takla Atan Otomobilden Fırlayan Sağlık Memuru Öldü - Son Dakika
Güncel

Takla Atan Otomobilden Fırlayan Sağlık Memuru Öldü

Takla Atan Otomobilden Fırlayan Sağlık Memuru Öldü

Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında Şarköy Devlet Hastanesi acil servisinde görevli sağlık memuru hayatını kaybetti.

21.07.2013 15:51  Güncelleme: 21:47

Tekirdağ'ın Şarköy Devlet Hastanesi acil servisinde sağlık memuru olarak görev yapan evli 1 çocuk babası 37 yaşındaki Barış Demirkol, sabah nöbete gitmek için çıktığı yolda otomobilinin takla atması sonucu öldü.

Kaza, bu sabah saatlerinde Şarköy İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Çalıştığı Devlet Hastanesinin acil servisindeki nöbeti için 34 PRS 80 plakalı otomobiliyle yola çıkan Demirkol, İstiklal Mahallesi Kovacık mevkiine geldiğinde mıcırlı yolda direksiyon kontrolünü yitirerek aracıyla takla attı. Ters dönen otomobilden fırlayan Demirkol olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Demirkol'un cesedi, görev yaptığı Şarköy Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kazayı duyarak hastaneye gelen meslektaşları gözyaşlarına hakim olamazken, 3 yaşında bir kız babası olan Barış Demirkol'un ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Takla Atan Otomobilden Fırlayan Sağlık Memuru Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement