Tarsus Eroin Enjekte Ettiği Gencin Ölümüne Neden Olan Sanığa 2.6 Yıl Hapis ve Tahliye - Son Dakika
Güncel

Tarsus Eroin Enjekte Ettiği Gencin Ölümüne Neden Olan Sanığa 2.6 Yıl Hapis ve Tahliye

Tarsus Eroin Enjekte Ettiği Gencin Ölümüne Neden Olan Sanığa 2.6 Yıl Hapis ve Tahliye

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde koluna eroin enjekte ettiği 25 yaşındaki Haydar Bedir'i ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 55 yaşındaki Kenan Sevinç, ikinci duruşmada 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

27.10.2015 12:19

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde koluna eroin enjekte ettiği 25 yaşındaki Haydar Bedir'i ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 55 yaşındaki Kenan Sevinç, ikinci duruşmada 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sevinç, cezaevinde yattığı süre dikkate alınarak tahliye edildi, Bedir Ailesi ise karara tepki gösterdi.

Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Haydar Bedir, beraberindeki arkadaşları C.T. ve M.Y. ile birlikte geçen 29 Mart akşamı Şahin Mahallesi'nde oturan Kenan Sevinç'in evine gitti. Düşme sonucu kırılan sağ kolu alçıda olan Bedir, iddiaya göre, Sevinç'ten kendisine eroin enjekte etmesini istedi. Sevinç de Bedir'e uyuşturucu enjekte etti. Geceyi Sevinç'in evinde geçiren Haydar Bedir'in ertesi gün öldüğü anlaşıldı. Bedir'e eroin enjekte ettiğini kabul eden Kenan Sevinç tutuklandı ve hakkında 'ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

HAPİS VE TAHLİYE

Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Kenan Sevinç, "Akşam 2 arkadaşıyla birlikte geldi, kolu alçılı olduğu için benden eroin enjekte etmemi istedi. Ben de uyuşturucu verdim. Kendimizden geçmişiz erkesi gün uyandığımda hareketsiz halde görünce polisi aradım. Gece ölmüş, Böyle olmasını istemezdim. Pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti, Sevinç'i mahkemedeki iyi halini de dikkate alarak 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı, cezaevinde yattığı süreyi de değerlendirerek tahliye etti.

AİLE TEPKİLİ

Kenan Sevinç'in kardeşinin ölümüne neden olduğunu belirten ağabeyi 43 yaşındaki Hüseyin Bedir, kararın kendilerini memnun etmediğini söyledi. Karara itiraz ettiklerini kaydeden Bedir, "Kardeşimin ölümüne neden olan sanık şu anda dışarıda serbest dolaşıyor. Yine gençlere uyuşturucu satacak. Bize göre adalet tecelli etmemiştir" dedi. Anne Arefe Bedir de oğlunun ölümüne neden olan sanığa verilen cezanın yetersiz olduğunu savundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus Eroin Enjekte Ettiği Gencin Ölümüne Neden Olan Sanığa 2.6 Yıl Hapis ve Tahliye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement