Tavşanını Berbere Emanet Edip Ailesinden 5 Kişiyi Öldürmüş - Son Dakika
Güncel

Tavşanını Berbere Emanet Edip Ailesinden 5 Kişiyi Öldürmüş

Tavşanını Berbere Emanet Edip Ailesinden 5 Kişiyi Öldürmüş

Adana’da emekli vali ve ailesini katlettikten sonra kafasına sıkarak intihar eden zanlının tavşanını olaydan 3 gün önce berberine verip "ona gözün gibi bak" diye tembihlediği öğrenildi.

04.05.2017 16:03

Adana'da emekli vali ve ailesini katlettikten sonra kafasına sıkarak intihar eden zanlının tavşanını olaydan 3 gün önce berberine verip "ona gözün gibi bak" diye tembihlediği öğrenildi.

Sevdiği kız Hanım Kaya (25) ile evlenmesine izin vermeyen halaları Gönül Cengiz, Nurşen Metin, kuzenleri Senem Metin, Suphi Cumhur Cengiz ile eniştesi emekli vali İsmet Metin'i öldürdükten sonra intihar eden Denizhan Dener'in olaydan 3 gün önce tavşanını berberi Ömer Kumranlı'ya (26) emanet ettiği ortaya çıktı. Kumranlı, "Tavşanını çocuğu gibi seviyordu. Olaydan 3 gün önce tavşanı bana verdi. Her gün arayıp durumunu soruyordu. Çok sakin bir insandı. Olayı duyunca çok şaşırdım" dedi. Kumranlı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimseyle kavga ettiğini görmedim. Olaydan 3 gün önce beraber oturuyorduk. Bana 'Mars'ı sana vereceğim bakar mısın? Ona gözün gibi bak' dedi. Bende bakabileceğimi söyledim. Kafesi ve özel mamalarıyla tavşanı bana verdi. Her gün arayarak tavşanın durumunu soruyordu. Tavşan, eve geldiği günden beri kafesinden dışarı çıkmıyor."

Olay günü öldürdüğü Suphi Cumhur Cengiz'i tıraş ettirmek için kuaför salonuna getirerek "Ağabeyinizle ilgilenin" dediğini anlatan Ömer Kumranlı, "Yanında getirdiği misafirini tıraş ettim. Sonra bize tatlı ısmarladı. Bir süre sohbet ettikten sonra dükkandan ayrıldı. Olayı duyunca şok oldum. Böyle bir katliamı yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tavşanını Berbere Emanet Edip Ailesinden 5 Kişiyi Öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement