TBB'de Yeni Dönem: İlk Kez Bir Alman Yönetim Kurulunda - Son Dakika
Güncel

TBB'de Yeni Dönem: İlk Kez Bir Alman Yönetim Kurulunda

TBB\'de Yeni Dönem: İlk Kez Bir Alman Yönetim Kurulunda

BÜNYESİNDE 8 projenin yürütüldüğü, 38 derneğin ve 76 bireysel üyenin yer aldığı TBB, Metal Sendikası IG Metall'in genel merkezinde yaptığı olağanüstü genel kurulda yedi kişilik yeni yönetim kurulunu belirledi.

22.10.2018 14:59

BÜNYESİNDE 8 projenin yürütüldüğü, 38 derneğin ve 76 bireysel üyenin yer aldığı TBB, Metal Sendikası IG Metall'in genel merkezinde yaptığı olağanüstü genel kurulda yedi kişilik yeni yönetim kurulunu belirledi. Yeni yönetim kuruluna Friedrichshain Kreuzberg'in eski belediye Başkanı Cornelia Reinhauer de seçilirken 27 yıllık TBB tarihinde ilk kez bir Alman da yönetime girmiş oldu. Genel Kurulla ilgili açıklama yapan TBB Sözcüsü Ayşe Demir "TBB son yıllarda çok büyüdü. Dernek bünyesinde farklı sekiz proje ve projelerde çalışanların sayısı da 30'u aştı" dedi.

İKİ YIL GÖREV YAPACAKLAR

Eski yönetim kurulu üyelerinin dernek yönetimine yeteri kadar zaman ayıramaması nedeniyle olağanüstü genel kurul yapılırken, eski yönetim aklandıktan sonra seçime geçildi. Eski üyeler İlker Duyan ve Celal Altuğ yeniden aday olmadığı seçimde yeni yönetim şu isimler oluştu: Safter Çınar, Ayşe Demir, Prof. Dr. Zülfukar Çetin, Remzi Uyguner, Doğa Akyürek, Cornelia Reinhauer ve Gökalp Özalp. Tüzük gereği yeni yönetim kurulu iki yıl görev yapacak.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel TBB'de Yeni Dönem: İlk Kez Bir Alman Yönetim Kurulunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement