Tekgöz'den Üyelere Çağrı - Son Dakika
Güncel

Tekgöz'den Üyelere Çağrı

Tekgöz\'den Üyelere Çağrı

Seçime saatler kala ekibiyle birlikte şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Erdoğan Tekgöz, Hoşnudiye Mahallesi ziyaretinde tüm ETO üyelerine, 7 Nisan'da sandığa gitmeleri ve oylarını kullanmaları çağrısında bulundu.

05.04.2018 14:26  Güncelleme: 14:27

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Değişim Seninle Başlar Ekibi ile birlikte Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi esnafını ziyaret etti. Tekgöz ve ekibi, destek ve başarı dilekleriyle kendilerini karşılayan esnaflara teşekkürle karşılık verdi. Bazı esnaflar Erdoğan Tekgöz'e, "Sizi aylardır izliyor ve artık yakından tanıdığımızı düşünüyoruz. Geçmişiniz, bugününüz, projeleriniz ve söylemleriniz güven veriyor. Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığı görevinizi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyoruz. Kendi aramızda yaptığımız konuşmalarda da başkanlığınıza artık kesin gözüyle bakıyoruz" dedi.

DEĞİŞİM OLACAK

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ise üyelerin ve halkın güven ve desteğini kazanmanın paha biçilemez olduğunu söyledi. "Demek ki kendimizi doğru anlatmışız" diyen Tekgöz, aldığı olumlu tepkiler nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını, 7 Nisan'da değişim olacağına dair inancının daha da arttığını vurguladı. Tüm ETO üyelerini, cumartesi günü yapılacak seçime davet eden Tekgöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

1 OYLA NE OLACAK DEMEYİN

"Aylardır sahadayız. Sayısız sorun, dert dinledik, hepsini bir kenara yazdık. Üyemizin taleplerini yerine getirebilmemiz için önce onların oylarına, sandıklarına sahip çıkmaları gerekiyor. Ben sizlerin nezdinde bütün üyelerimize sesleniyorum; 'benim 1 oyum ile ne olacak' diye asla düşünmeyin. Senin o 1 oyun ile kendinin ve kentinin ticari geleceği değişir sevgili kardeşim. 1 oyla değişim başlar, gelişim başlar, ETO'da üyeye hizmet, beklentilere yanıt başlar. O nedenle hepinizden yegane ricam 7 Nisan Cumartesi günü seçime katılmanız, değişim için kırmızı listelere güvenmenizdir…"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekgöz'den Üyelere Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement