Tem'de Faciaya Ramak Kaldı: 12 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tem'de Faciaya Ramak Kaldı: 12 Yaralı

Tem\'de Faciaya Ramak Kaldı: 12 Yaralı

Düzce-Sakarya il sınırı TEM otoyolunda lastiği patlayan minibüsün devrilmesi sonucu 12 kişi yaralandı.

21.04.2012 16:56  Güncelleme: 17:31

Düzce- Sakarya il sınırı TEM otoyolunda lastiği patlayan minibüsün devrilmesi sonucu 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya'dan Düzce istikametine seyretmekte olan Bayram Toprak idaresindeki 25 D 0289 plakalı minibüsün iddiaya göre Gümüşoluk mevkiinde yolda bulunan taştan dolayı lastiği patladı. Lastiği patlayan minibüs bir anda kontrolden çıkarak yolda savrulmaya başladı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs ancak devrilerek durabildi. Kazanın ardından TEM Otoyolu'nda can pazarı yaşandı. Kazada Naim Kılıç, Emin Çimen, Ramazan Albağ, Gülperi Akın, Ahmet Toprak, Muhammet Çimen,

Mahmut Kılıç, Nebahat Alma, Ayşe Toprak, Daha Alma, Remzi Şener ve Yahya Toprak yaralandı. Yaralılar Düzce ve Sakarya'nın Hendek ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikameti trafiğe kapandı. Sakarya'dan olay yerine gitmek için yola çıkan ambulanslar trafikten dolayı olay yerine ulaşamazken, Düzce'den ek ambulans ekipleri olay yerine geldi.

Olaydan yara almadan kurtulan yolcular, "Yolumuzda gidiyorduk. Bir anda önümüze bir taş çıktı. taşın lastiği patlatmasından dolayı takla attık" diye konuştu.

Kaza yapan minibüsün Erzurum'dan İstanbul'a ziyaret amacı ile gelen aileyi taşıdığı ve Erzurum'a geri götürdüğü kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tem'de Faciaya Ramak Kaldı: 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement