Tepe Prıme Avenue 2 Ekim'de Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Tepe Prıme Avenue 2 Ekim'de Açılıyor

Tepe Prıme Avenue 2 Ekim\'de Açılıyor

Tepe İnşaat'ın gerçekleştirdiği Ankara'nın iş ve sosyal yaşamına farklı bir bakış açısı getiren Tepe Prime'ın buluşma noktası Tepe Prime Avenue, 2 Ekim 2011'de açılıyor.

16.09.2011 13:24

Türkiye'nin en gözde kafe, restoran ve eğlence merkezleri tarafından tercih edilen Tepe Prime Avenue, İstanbul'un ünlü eğlence mekânı Hayal Kahvesi, İkiler Et Lokantası, Ankara'da ilk şubesini açan Burger House, Ankara'nın sevilen markaları New Castle, Ege Balık gibi farklı zevklere hitap eden restoranları ile gece gündüz Ankaralılara hizmet vermeye hazırlanıyor. Ayrıca Türkiye'nin ilk konsept Mercedes Showroom'unun da faaliyet göstereceği Tepe Prime Avenue'da büyük bir sahnenin yer aldığı meydan konser, gösteri, festival gibi değişen aktiviteler ile yaşayan bir mekân olacak.

Tepe Prime Avenue'nun açılışı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Tepe İnşaat CEO'su Bahadır Güngenci, Tepe Prime ile Ankara'ya kazandırdıkları değer için gurur duyduklarını söyledi. Tepe İnşaat olarak gerçekleştirdikleri her projede 'zirve'yi hedeflediklerini ifade eden Güngenci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Müteahhitlik, her şeyden önce, projelerin özündeki yaratıcılığa bağlılık duymayı, saygı göstermeyi gerektirir. Projenin kırılma noktası, onu tasarımdan gerçeğe taşırken, sergilenecek duyarlılıktır. Tepe İnşaat müteahhitliğini gerçekleştirdiği her projeye bu çağdaş bakış açısıyla yaklaşır, tüm süreçlerde mükemmel bir işbirliği ve takım ruhu ile çalışır. Tepe Prime da bu titiz çalışma ile ortaya çıktı."

İnşaat sektörünün farklı alanlarında aynı üstün uzmanlık ve köklü deneyimle hizmet verdiklerinin altını çizen Bahadır Güngenci, tamamladıkları her yeni projenin yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimlerine yepyeni değerler kattığını söyledi. Tepe Prime'ın da en üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek inşa edildiğini ifade eden Güngenci, Ankara'nın yeni buluşma noktası olan Tepe Prime'ın Business ve Residence bloklarının önemli firmalara Avenue'nun ise farklı damak zevklerine hitap eden kafe, restoran ve eğlence mekânlarına ev sahipliği yaptığını söyledi.

Tepe Prime Avenue'yu en başından beri farklı kurguladıklarını ifade eden Bahadır Güngenci, klasik bir alışveriş merkezi konseptinden uzaklaşarak, Ankaralılar için hem gündüz hem gece yaşayan bir buluşma noktası yaratmak istediklerini söyledi. Güngenci, "Alışılagelen kapalı alışveriş merkezleri yerine günlük ihtiyaçların karşılandığı, yemek ve eğlence mekânlarının açık havada buluştuğu bir mekân tasarladık. İç bölümde oluşturduğumuz dış mekânlara farklı yönlerden ulaşılabiliyor ve bu mekânlar özel peyzajlı düzenlemelerle bir tür gösteri alanına dönüşüyor" dedi.

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Geliştirme Koordinatörü Hayal Olcay ise, Tepe Prime Avenue'da bölgesel bir merkez oluşturma hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. Tepe Prime Avenue'da antik kentten çağdaş kente dek uzanan agora fikrinden hareket ettiklerini ifade eden Hayal Olcay, Tepe Prime'ın bulunduğu konum itibariyle Ankara'nın en gözde noktalarından birinde olduğunu söyledi. Eskişehir Yolu'nda bulunan Tepe Prime Avenue'nun ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Başkent gibi altı üniversite, hastaneler, çeşitli bakanlıklar ile birçok özel ve kamu kuruluşunun merkezinde yer aldığını ifade eden Olcay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ankara'nın en önemli akslarından biri üzerinde olan Tepe Prime Avenue'nun gün içinde Tepe Prime'ın Business ve Residence bloklarında çalışacak yaklaşık 2 bin 500 kişinin yanı sıra, çevredeki üniversitelerden, özel ve kamu kuruluşlarından yoğun ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Akşamları ve haftasonları ise tüm Ankaralıların tercih edecekleri gözde bir merkez olacağı düşüncesindeyiz."

Tepe Prime'ın çağdaş mimarisi, çevreci yaklaşımı, akıllı bina özellikleriyle Ankara'nın en prestijli ofis projesi olduğunu anlatan Hayal Olcay, mimar Ali Osman Öztürk tarafından tasarlanan Tepe Prime'ın, birbirinden bağımsız 10, 18 ve 19 katlı üç bloktan oluştuğunu hatırlattı. Hayal Olcay, Tepe Prime'da toplam 218 ofis ve gerektiğinde konut olarak da kullanılabilen 100 business stüdyonun yer aldığını söyledi.

Tepe Prime Avenue'da Türkiye'nin önemli lezzet durakları İkiler Et Lokantası, Burger House, New Castle, Minkaa, Özler Döner ve Tadında Anadolu'nun yanı sıra İstanbul'dan sonra Ankara'nın da en önemli eğlence mekânlarından biri olmaya aday Hayal Kahvesi de yer alıyor. Ayrıca Türkiye'nin ilk konsept Mercedes Showroom'unu ağırlayan Tepe Prime Avenue'da eğlence ve kültür ürünlerinin tüketiciyle buluşturan D&R, kişisel bakım merkezi Gratis, eczane, kuaför, kuru temizleme ve market gibi günlük ihtiyaçlara cevap verecek mağazalar da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tepe Prıme Avenue 2 Ekim'de Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement