TESK Genel Başkanı Palandöken Çankırı'da - Son Dakika
Güncel

TESK Genel Başkanı Palandöken Çankırı'da

TESK Genel Başkanı Palandöken Çankırı\'da

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Karadeniz'i ziyaret etti.

05.09.2012 20:10

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Karadeniz'i ziyaret etti.

TESK Genel Başkan Yardımcısı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Keskin'in de hazır bulunduğu ziyarette TESK Başkanı Palandöken, "Çankırı'nın marka bir şehir olacağına inanıyorum" dedi. Çankırı'nın hareketli bir il olduğunu belirten Palandöken, yapılacak yeni yatırımlar ile kısa sürede kentin yıldızının parlayacağını ve Çankırı'nın turizm ve sanayi merkezi haline geleceğini söyledi.

Esnafların canlanması için gerekli çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini söyleyen Palandöken, "Osman Bey'le birlikte daha yapacağımız çok iş var. İnşallah Çankırı'nın öz sermayesini Çankırı'da tutacağız ve buralara yeni bir hareket getireceğiz. Ben Çankırı'nın marka bir şehir olacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Esnaf ve sanatkarların desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Palandöken, "Biz istihdamın yüzde 56'sını, işletmelerin ise yüzde 96'sını elimizde tutuyoruz. Bu anlamda esnaflarımıza yardımcı olunmalı, onların yükü hafifletilmelidir diye düşünüyorum" dedi.

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Karadeniz de, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Palandöken'e teşekkür etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TESK Genel Başkanı Palandöken Çankırı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement