THY'nin Mısırlı Acentalarla Buluşması - Son Dakika
Güncel

THY'nin Mısırlı Acentalarla Buluşması

THY\'nin Mısırlı Acentalarla Buluşması

Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Botsalı: ''Geri gelişim, Mısır halkına ve hükümetine bir mesaj niteliği taşıyor''

23.09.2013 20:12

Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı, Mısır'a geri gelişinin bu ülke halkına ve hükümetine bir mesaj niteliği taşıdığını söyledi.

Türk Hava Yolları'nın Mısırlı partner acentalar ile yaptığı yıllık değerlendirme toplantısına, Büyükelçi Botsalı, Mısır Turizm Bakanlığı İç Turizmi Geliştirme Genel Müdürü Mecdi Selim, THY Kahire Müdürü Muhittin İbrahimoğlu, THY'nin Mısır'da hizmet sağladığı turizm acentaları yöneticileri ve temsilcileri katıldı.

Büyükelçi Botsalı, yaptığı konuşmada, "Benim geri gelişim, Mısır halkına, hükümetine ve tüm dostlara bir mesaj niteliği taşıyor. Hayal kırıklıklarını, olumsuz düşünmeyi geride bırakalım. İleriye bakmalıyız çünkü Türkiye ve Mısır'ın stratejik ortaklıktan kazanacak, öğrenecek çok şeyi var" dedi.

Türkiye'nin Mısırlı vatandaşlara ve iş adamlarına sağladığı vize kolaylıklarından bahseden Botsalı, katılımcılara uygulamaya konulan elektronik vize uygulamasını anlattı.

Mısır Turizm Bakanlığı İç Turizmi Geliştirme Genel Müdürü Mecdi Selim ise iki ülke arasındaki turizm potansiyeline dikkati çekti.

Toplantıda yapılan çekilişte iki kişiye ücretsiz THY Türkiye'ye gidiş dönüş bileti hediye edildi. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel THY'nin Mısırlı Acentalarla Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement