Tır İçinde Isınmak İçin Yaktıkları Piknik Tüpü Canlarından Ediyordu - Son Dakika
Güncel

Tır İçinde Isınmak İçin Yaktıkları Piknik Tüpü Canlarından Ediyordu

Tır İçinde Isınmak İçin Yaktıkları Piknik Tüpü Canlarından Ediyordu

Konya'da, nakliyecilik yapan 44 yaşındaki Osman Tulumoğlu ve 25 yaşındaki İbrahim Akdemir tır içinde ısınmak için yaktıkları piknik tüpünden sızan gazdan zehirlendi.

25.02.2012 12:39  Güncelleme: 12:52

Konya'da, nakliyecilik yapan 44 yaşındaki Osman Tulumoğlu ve 25 yaşındaki İbrahim Akdemir tır içinde ısınmak için yaktıkları piknik tüpünden sızan gazdan zehirlendi. Araç içinde baygın bir şekilde bulunan Tulumoğlu ve Akdemir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi 1.'nci Organize Sanayi Setisi içerisinde bulunan Kamyon Garajı'nda saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Kastamonu'dan geldiği ve nakliyecilik yaptığı öğrenilen 44 yaşındaki Osman Tulumoğlu ve 25 yaşındaki İbrahim Akdemir, dinlenmek için 37 RD 694 plakalı tır ile kamyon garajında mola verdi. Tır'ın içerisinde yatan Akdemir ve Tulumoğlu havanın soğuk olması nedeniyle ısınmak için araç içerisinde bulunan piknik tüpünü yaktı. Tüpü açık bırakan ikili uykuya daldı. Tüpün sönmesi sonucu sızan gazdan zehirlenen Tulumoğlu ve Akdemir sabah uyandırmak için gelen arkadaşları tarafından araç içinde baygın bir şekilde bulundu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Osman Tulumoğlu Konya Numune Hastanesi'ne, İbrahim Akdemir ise Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilinçlerinin kapalı olduğu öğrenilen Tulumoğlu ve Akdemir'in hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır İçinde Isınmak İçin Yaktıkları Piknik Tüpü Canlarından Ediyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement