TOBB "Erol Günaydın, Halkın Kalbinde Yaşayacak" - Son Dakika
Güncel

TOBB "Erol Günaydın, Halkın Kalbinde Yaşayacak"

TOBB "Erol Günaydın, Halkın Kalbinde Yaşayacak"

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tiyatrocu Erol Günaydın'ın her zaman halkın kalbinde yaşayacağını söyledi.

16.10.2012 09:59  Güncelleme: 10:04

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tiyatrocu Erol Günaydın'ın her zaman halkın kalbinde yaşayacağını belirterek, "Türk iş dünyası adına, Üstat Erol Günaydın'a Yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve bütün Türk halkına başsağlığı dilerim" dedi.

Hisarcıklıoğlu, Günaydın'ın vefatı nedeniyle yayımladığı mesajda, "yarım asrı aşkın süre Türk tiyatrosuna, televizyonuna ve sahne sanatlarına önemli hizmetlerde bulunan büyük bir sanatçıyı" kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirdi. Günaydın'ın her zaman halkın kalbinde yaşayacağını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, şunları ifade etti:

"İstanbul'da yoğun bakımda tedavisi devam eden usta tiyatrocu Erol Günaydın'ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Günaydın'ın ismi hayatını adadığı tiyatro sahnelerine yazılacaktır. 1955 yılında adım attığı mesleğinde çok büyük başarılar yaşamış ve hepimizin kalbini kazanmış olan Günaydın, gelecek nesiller için de tiyatroyu ve oyunculuğu sevdirecek büyük bir karakterdir. Türk iş dünyası adına, Üstat Erol Günaydın'a Yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve bütün Türk halkına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TOBB 'Erol Günaydın, Halkın Kalbinde Yaşayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement