"Tozu Dumana Katarak "Ölüme Gitti - Son Dakika
Güncel

"Tozu Dumana Katarak "Ölüme Gitti

"Tozu Dumana Katarak "Ölüme Gitti

Bursa'nın Gemlik ilçesinde deniz kenarında park eden otomobilin sürücüsü, aracını son sürat denize sürdü.

20.09.2011 21:17

Bursa'nın Gemlik ilçesinde deniz kenarında park eden otomobilin sürücüsü, aracını son sürat denize sürdü. Batan araçta bulunan Metin Engin yaşamını yitirdi. Görgü tanıkları, "Önce bir süre araç içersinde bekledi. Sonra tozu dumana katarak ölüme gitti" dediler.

Olay, Bursa'nın Gemlik ile Yalova'nın Armutlu ilçeleri arasında bulunan Narlı Mevkii'nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Sahil kenarındaki topraktan yapılan iskeleye park eden 166 GG 158 plakalı otomobil, iddiaya göre içindeki sürücü ile birlikte son sürat denize uçtu. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine, jandarma ve sivil savunma ekipleri gönderildi. Jandarma ekipleri çevrede inceleme yaparken, sivil savunma ekipleri ise denizde arama yaptı.

Yapılan aramalarda kıyıya yakın bir noktada otomobil, ve içindeki sürücünün cesedi bulundu. Ceset ekipler tarafından sudan çıkatırtıldı. Ceset üzerinde yapılan aramada Metin Engin adına düzenlenmiş kimlik çıktı. Ceset otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmaya Gemlik Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

HB, FK (FK/RT) - Bursa/ Gemlik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Tozu Dumana Katarak 'Ölüme Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement