Trafik Canavarı Kurbanı Öğretmen İçin Okulda Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Trafik Canavarı Kurbanı Öğretmen İçin Okulda Tören Düzenlendi

Trafik Canavarı Kurbanı Öğretmen İçin Okulda Tören Düzenlendi

Adana'da okulun önünde, yolun karşısına geçerken bir kamyonetin çarpması sonucu hastaneye kaldıran ancak kurtarılamayan öğretmen Uğur Savaş için görev yaptığı okulda tören düzenlendi.

25.02.2014 11:09

Adana'da okulun önünde, yolun karşısına geçerken bir kamyonetin çarpması sonucu hastaneye kaldıran ancak kurtarılamayan öğretmen Uğur Savaş için görev yaptığı okulda tören düzenlendi. Öğretmenin eşinin yaktığı ağıt, törene katılan herkesi ağlattı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Sarıçam ilçesinde Yeşil Bulvar üzerinde dün öğlen saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi'nde öğretmenlik yapan Uğur Savaş (45) öğle saatlerinde okulun önündeki Yeşil Bulvar'a çıkarak karşıya geçmek istedi. Ancak bu arada yoldan gelen kamyonet Uğur Savaş'a çarparak yaralanmasına neden oldu. Hastaneye kaldırılan öğretmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Uğur öğretmen için bugün okulunda tören düzenlendi.

Bahçede yapılması planlanan tören yağmur nedeniyle okulun spor salonunda yapıldı. Salonu öğretmen ve öğrenciler doldururken, cenaze, salonun ortasına öğretmen arkadaşlarının omuzunda getirilerek kondu. Bu sırada Uğur öğretmenin eşi Çilem Savaş (42) salona girerek eşinin tabutuna sarılıp gözyaşlarına boğuldu. Çilem Savaş, "Yuvam yıkıldı, neredesin, kalk kurban olurum. Evimin direği yıkıldı. Beni şimdi kim güldürecek. Kalk şaka yaptım de. Kurban olurum, bak öğrencilerin burada. Hepsi gelmiş çok seviyordun onları. Ben öleyim. Beni hiç incitmedin canım hakkım helal olsun. Senin yolunda ölürüm. Öğrencilerin geldi kalk ayağa" diye ağıt yakması salondaki herkesi ağlattı.

Daha sonra dualar okunurken, öğretmenin tabutu duanın ardından öğretmenlerin omuzunda cenaze aracına götürüldü. Bu arada bir öğrenci, "Bizi bırakıp gitme, öğretmenim nereye gidiyorsun" diye gözyaşı döktü. Aynı öğrenci öğretmenin eşi Çilem Savaş'a sarılarak, "O bizim babamızdı, her şeyimizdi" diye ağladı.

Cenaze aracına konan öğretmenin cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere mezarlığa götürüldü. Öğrenciler, Uğur öğretmenin çok iyi bir insan olduğunu gözyaşları içinde anlattı.

Törene, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet de katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafik Canavarı Kurbanı Öğretmen İçin Okulda Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Salih Işık: Öğretmenin adı Uğur Savaş değil, Uğur Avşar. Ve kaza öğle vaktinde değil, sabah vakitlerinde okul dersi başlamadan önce meydana gelmiş olup, ölüm haberi öğlen 11 civarında bizlere ulaşmıştır. Lütfen doğru bilgiler ışığında hareket edelim. 0 0 Yanıtla

Advertisement