Turizm Haftası Çınarlıdere'de Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Turizm Haftası Çınarlıdere'de Kutlandı

Turizm Haftası Çınarlıdere\'de Kutlandı

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, eşsiz güzelliğe sahip Derince Çınarlıdere Mesire Alanı'nda Turizm Haftası nedeniyle hemşehrileriyle yürüdü.

22.04.2014 15:58  Güncelleme: 16:03

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında Derince Çınarlıdere'de vatandaşlarla yürüdü. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Kesen'in de katıldığı yürüyüş programında Başkanlar Derinceli hemşehrilerinin tebriklerini de kabul etti.

EŞSİZ GÜZELLİĞİYLE ÇINARLIDERE

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, Turizm Haftası nedeniyle Derince Çınarlıdere Mesire Alanı'nda doğa yürüyüşüne katıldı. Vatandaşlarla birlikte yürüyen Başkanlar ezersiz de yaparken Çınarlıdere'nin muhteşem güzelliğine de tanık oldu.

TURİZM VE DOĞA KENTİ KOCAELİ

7'den 77'ye herkese yürümeleri tavsiyesinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisinin haftada 3 gün yürüdüğünü hatırlattı. Kocaeli'nin sanayinin yanında turizm ve doğa kenti de olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaelimiz doğa yürüyüşleri için çok güzel parkurlara sahip. Hemşehrilerimiz bu doğal ortamları en güzel şekilde kullanmalı. Yürüyüş ve piknik yapılmalı ancak temizliğe de önem verilmeli" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turizm Haftası Çınarlıdere'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement