Türk Kızılayı, depremzedelerle sokak oyunları oynadı - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılayı, depremzedelerle sokak oyunları oynadı

Türk Kızılay gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, Kızılay Haftası dolayısıyla konteyner kentte kalan çocuklarla sokak oyunları oynadı. Kızılay çalışanları ve gönüllüler, çocuklarla futbol, voleybol ve yakan top gibi oyunlar oynadı, halat çekme yarışı düzenledi ve müzik eşliğinde halay çekti. Türk Kızılay Sosyal Hizmet Uzmanı, etkinliklerin büyük bir coşkuyla kutlandığını belirtti.

03.11.2023 14:36  Güncelleme: 18:59

TÜRK Kızılay gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, Kızılay Haftası dolayısıyla konteyner kentte kalan çocuklarla sokak oyunları oynadı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, Kültür ve Turizm Bakanlığı Konteyner Kent'ine gelen Türk Kızılay Malatya İl Başkanlığı, Toplum Merkezi ile Toplumsal Hizmet Merkezi ekipleri ve gönüllüler, çocukların yüzlerini boyadı, onlara pamuk şeker dağıttı. Çocuklarla futbol, voleybol ve yakan top gibi sokak oyunları oynayan Türk Kızılay çalışanları ve gönüllüler, çocuklarla halat çekme yarışı yaptı, daha sonra müzik eşliğinde halay çekti.

Türk Kızılay Sosyal Hizmet Uzmanı Sena Güray Şimşek, Kızılay haftası nedeniyle konteyner kentte çocuklarla şenlik etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, "Burası büyük bir yer, çocuklarımız da çok enerjik ve çok neşeliler. O yüzden sokak oyunları yapıyoruz. Halat çekme, mendil kapmaca, top oyunları ve onların isteklerine göre devam ediyoruz. Kızılay Haftamızı böyle coşkuyla kutluyoruz" dedi. (DHA)

Türk Kızılayı, depremzedelerle sokak oyunları oynadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Kızılayı, depremzedelerle sokak oyunları oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement