Türkay'ın 1.Sınıf Mazbata Töreni - Son Dakika
Güncel

Türkay'ın 1.Sınıf Mazbata Töreni

Türkay\'ın 1.Sınıf Mazbata Töreni

Türkay, 30 Nisan 2012 tarihinde HSYK kararı ile 1. sınıfa ayrılmaya hak kazandı.

09.07.2012 15:39

Tokat Hâkimi ve Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Suat TÜRKAY, 30 Nisan 2012 tarihinde HSYK kararı ile 1. sınıfa ayrılmaya hak kazandı. Hâkim TÜRKAY için düzenlenen mazbata töreninde konuşan Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN, "Hâkim bey, terfiyi hak eden bir meslektaşımız. Kendisinin başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Tokat Adliyesi hâkimlerinden Suat TÜRKAY, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kararı ile 1. sınıfa ayrılmaya hak kazandı.

06/07/2012 Cuma günü Tokat Adliyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen mazbata törenine, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN, Adalet Komisyonu Başkan Vekili Yahya PASLI, Tokat Barosu Başkanı Av. Faruk BOSTANCI, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Başkontrolörü Fuat ŞEN, adliyemizde görev yapan tüm hâkim ve Cumhuriyet savcıları katıldılar.

Mazbata töreninin açılış konuşmasını yapan Adalet Komisyonu Başkan Vekili Yahya PASLI, "Hâkim Beyin bundan sonraki meslek hayatında başarılarının devamını diliyorum. Meslek için 1. sınıfa ayrılma önemli bir aşama. Bu aşamayı başarıyla tamamlayan Hâkim Bey'in bundan sonraki çalışmaları da yine başarılı bir şekilde devam edecektir." dedi.

Mazbata belgesini Hâkim Suat TÜRKAY'a takdim eden Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN de yapmış olduğu konuşmada, "Meslektaşlar arasında yapılmış olan toplantılardan en çok sevdiğinin 1. sınıfa ayrılma mazbata törenleri olduğunu, zira; bu törenlerde Yüksek Kurulun kararı ile başarısı tasdik edilmiş olan bir meslektaşın da 1. sınıfa ayrıldığını ve Hâkim Bey'in 1. sınıfa ayrılmasından memnuniyet duyduğunu, kendisini tebrik ettiğini" belirtmiştir. Ardından Hâkim Suat TÜRKAY da mazbatasını teslim almak suretiyle katılan tüm meslektaşlarına teşekkür etmişlerdir.

Mazbata töreni yapılan ikramın ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkay'ın 1.Sınıf Mazbata Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement