Turkcell Başarılı İş Ortaklarını Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Turkcell Başarılı İş Ortaklarını Ödüllendirdi

Turkcell Başarılı İş Ortaklarını Ödüllendirdi

Turkcell, başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi.

20.11.2013 10:49

Turkcell, başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi.

Turkcell açıklamasına göre, 11 yılda Türkiye'nin köklü iş ortaklığı ekosistemlerinden biri haline gelen Turkcell Partner Network'ün gelenekselleşen "En Başarılı İş Ortağı Ürün ve Servisi Ödülleri" sahiplerini buldu. Türkiye ve dünyada öncü olan, fark yaratan, temas ettiği müşteri kitlesinde yarattığı olumlu deneyimle ön plana çıkan ürün ve servislerin değerlendirildiği Turkcell İş Ortağı Ürün ve Servisi Ödülleri 2013'e bu yıl 55 şirket başvurdu. 12 firmanın elemeler sonrası finale kaldığı organizasyonda 10 kişilik uzman jüri yüz yüze görüşmelerin ardından ilk 6'yı belirledi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcıları Selen Kocabaş ve Yiğit Kulabaş'ın da katıldığı törende, iş ortakları ödüllerini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in elinden aldı.

6 kategoride ödül alan Turkcell iş ortakları şöyle: "En Başarılı Mobil Pazarlama Kampanyası: Rabarba, En Başarılı Mobil Pazarlama Reklam Uygulaması: Turatel, En Başarılı Makinelerarasi İletişim Çözümü:  nde Vektör, En Başarılı Kurumsal Uygulama:  Sempa, En Başarılı Bireysel Uygulama: 4Play ve En Başarılı Mobil Ödeme ve Finans Çözümü: PayByMe"

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:

"Turkcell bugün Türkiye'nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketi olarak sektörümüzün en organize ve kapsamlı işbirliği sitemine liderlik ediyoruz. Turkcell Partner Network şu anda her ölçekte 200 iş ortağını bünyesinde barındırıyor. Turkcell'in müthiş altyapısı ve teknoloji know-how'ı bu şirketlerin uzmanlık alanlarıyla birleştiğinde ortaya başarı hikayeleri çıkıyor. Artık geleneksel hale gelen ödül törenimiz de aslında hem Turkcell'e, hem iş ortaklarımıza hem de ülke ekonomisine fayda sağlayan bu iş birliklerini kutlamak üzere oluşturulmuş bir organizasyon. Kazanan iş ortaklarımızı kutluyor ve iş birliğimizin daha nice başarılarak ön ayak olmasını diliyorum"

Turkcell'den iş ortaklarının hayatını kolaylaştıracak mobil uygulama

Turkcell ödül töreni sırasında iş ortaklarının hayatını kolaylaştıracak bir de yenilik lanse etti.

Android ve iOS diğer tüm akıllı cihaz platformlarına uygun olarak tasarlanan "Turkcell İş Ortakları Kataloğu" uygulaması ile müşteriler Türkiye'nin en köklü iş ekosistemlerinden Turkcell Partner Network'te yer alan iş ortakları ve ürünleri hakkında zengin bir içeriğe ulaşabiliyor ve iş ortaklarıyla temasa geçebiliyor.

200'e yakın kurumsal ürünün yer aldığı, müşterilerin "ihtiyaçlarına teknolojik yanıtlar" bulan uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor. Aynı ekosistemdeki farklı firmaların ürünlerinin sektörel kırılımla tek bir potada sunulması açısından türünün ilk örneği olma özelliğine sahip. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell Başarılı İş Ortaklarını Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement