Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Hatay'da - Son Dakika
Güncel

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Hatay'da

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Hatay\'da

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Hatay Reyhanlı ilçesine yapılan saldırıdan dolayı Hatay'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

15.06.2013 19:04

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Hatay Reyhanlı ilçesine yapılan saldırıdan dolayı Hatay'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, patlamanın gerçekleştiği Hatay Reyhanlı ilçesini ziyaret etti. Patlamanın gerçekleştiği yerlerde temaslarda bulunan Atasoy ardından Hatay Valiliği'ni ziyaret etti. Atasoy, burada Vali Yardımcıları Şahin Bayhan ve H. Volkan Köksal tarafından kabul edildi.

Ziyarete ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Atasoy, "Hatay'ın Reyhanlı ilçesine yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet diliyorum, hepimizin başı sağolsun. Başta Suriye olmak üzere bütün Ortadoğu ve bütün dünya şunu bilmelidir ki T.C. Devleti bu tip saldırılarla sarsılmayacak kadar güçlü bir Devlettir" dedi.

Hatay Vali Yardımcıları Şahin Bayhan ve H.Volkan Köksal patlamayla ilgili Başkan Atasoy'un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Atasoy Valilik ziyaretinin ardından Hatay Antakya Organize Sanayi Bölgesini de ziyaret etti. Başkan Atasoy burada Antakya Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri tarafından karşılandı. Atasoy, daha sonra yetkililer eşliğinde sanayi bölgesinde gezerek incelemelerde bulundu. Burada da bir açıklama yapan Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "Medeniyetler şehri Hatay, milletler şehri Hatay dinler ve cemaatler şehri Hatay görüyorum ki aynı zamanda bir sanayi şehri olmuştur" dedi.

Başkan Atasoy temaslarına İskenderun Demir Çelik AŞ. Fabrikası ile devam etti. Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "İskenderun Demir Çelik AŞ. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sanayi kuruluşudur. Türk sanayisinin kalbidir" diye konuştu. Başkan Atasoy daha sonra İSDEMİR yetkililerinden fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Atasoy temaslarını tamamlayarak aynı gün Ankara'ya döndü. Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'un Hatay ziyaretinde Genel Başkan Başdanışmanlarından Hakan Özal, Genel Başkan Danışmanı Mehmet Yılmaz eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Hatay'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement