''Türkiye'nin Çarşıları'' Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

''Türkiye'nin Çarşıları'' Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

\'\'Türkiye\'nin Çarşıları\'\' Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Sanalpazar.com ve İFSAK işbirliğinde düzenlenen "Türkiye'nin Çarşıları" temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

13.11.2013 16:04  Güncelleme: 13:32

Fotoğraf yarışmasında 1'inci seçilen Emre Soytürk 5 bin, 2'nci seçilen Zeren Toktaş Yasa 4 bin, 3'üncü seçilen Melih Sular ise 3 bin TL değerindeki ödülün sahibi oldu.

Türkiye'nin lider e-ticaret siteleri arasında yer alan Sanalpazar.com'un İFSAK ile birlikte gerçekleştirdiği "Türkiye'nin Çarşıları" temalı ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı. "Türkiye'nin Çarşıları" temalı ulusal fotoğraf yarışmasında Malatya Bakırcılar Çarşısı' fotoğrafıyla 1'inci seçilen 'Emre Soytürk 5 bin, 'İzmir Kemeraltı Çarşısı' fotoğrafıyla 2'nci seçilen Zeren Toktaş Yasa 4 bin, 'Kocaeli Değirmendere Merkez Çarşı' fotoğrafıyla 3'üncü seçilen Melih Sular ise 3 bin TL değerindeki ödülün sahibi oldu.

Hayata geçirdiği "Çarşılar" projesi ile İstanbul ve Anadolu'nun dört bir yanındaki çarşıları sanal ortama taşıyarak her bölgedeki alıcı ve satıcıları buluşturan Sanalpazar.com, "Türkiye'nin Çarşıları" ulusal fotoğraf yarışmasıyla geleneksel çarşılarımızı fotoğrafçıların gözünden ölümsüzleştirirken, ülkemizdeki geleneksel ticarete dair görsel bir bellek de oluşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Türkiye'nin Çarşıları'' Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement