Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Mehmet Emre Çakar'ın Evine Türk Bayrağı Asıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Mehmet Emre Çakar'ın Evine Türk Bayrağı Asıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Evin Görüntüsü Bayrak Asma Köye Meydanı ve Kahvehanelerde Bayrak AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın taziye için ziyareti ve dua etmesi - AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın açıklamaları Ailesinin Ankaradan Gelişi - Emre Çakar'ın Dedesinin Kardeşi Ramazan Çakar'ın Konuşması - Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Mehmet Emre Çakar'ın kendisinin ve iki ablasının karaciğer hastası olduğu, bu nedenle ailesinin çocuklarının tedavileri için Kütahya'dan Ankara'ya taşındıkları ortaya çıktı Çakar'ın cenazesinin Kütahya'nın Domaniç ilçesinde toprağa verileceği bildirildi Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Mehmet Emre Çakar'ın kendisinin ve iki ablasının karaciğer hastası olduğu, bu nedenle ailesinin çocuklarının tedavileri için Kütahya'dan Ankara'ya taşındıkları belirlendi.

14.03.2016 19:48

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Evin Görüntüsü

Bayrak Asma

Köye Meydanı ve Kahvehanelerde Bayrak

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın taziye için ziyareti ve dua etmesi

- AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın açıklamaları

Ailesinin Ankaradan Gelişi

- Emre Çakar'ın Dedesinin Kardeşi Ramazan Çakar'ın Konuşması - Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Mehmet Emre Çakar'ın kendisinin ve iki ablasının karaciğer hastası olduğu, bu nedenle ailesinin çocuklarının tedavileri için Kütahya'dan Ankara'ya taşındıkları ortaya çıktı

Çakar'ın cenazesinin Kütahya'nın Domaniç ilçesinde toprağa verileceği bildirildi

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Mehmet Emre Çakar'ın kendisinin ve iki ablasının karaciğer hastası olduğu, bu nedenle ailesinin çocuklarının tedavileri için Kütahya'dan Ankara'ya taşındıkları belirlendi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, otobüsle Balgat'taki evine gitmeye çalışırken bombalı terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki lise öğrencisi Mehmet Emre Çakar'ın, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy'deki evine Türk Bayrağı asıldı.

Mehmet Emre Çakar ve ablaları 18 yaşındaki Şeyma ve 22 yaşındaki Emine Çakar'ın karaciğer hastası olmaları nedeniyle ailenin çocuklarının tedavisi için 2010 yılında Ankara'ya taşındıkları öğrenildi.

Şeyma ve Emine Çakar'ın tedavisi için anne Gülcan Çakar'ın ve bir yakınlarının karaciğerini verdiği kaydedildi. Yapılan karaciğer nakilleri sayesinde iki ablasının sağlıklarına kavuştuğu, Mehmet Emre Çakar'ın ise tedavisi için yakın zamanda baba Hikmet Çakar'ın vereceği karaciğerin naklinin yapılmasının planlandığı ifade edildi.

Çakar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün yakınları tarafından Kütahya'ya getirileceği, yarın ise ilçeye bağlı Karaköy'de toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan ilçe kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Çakar'ın Karaköy'deki evine giderek taziyede bulundu.

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Mehmet Emre Çakar\'ın Evine Türk Bayrağı Asıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Mehmet Emre Çakar'ın Evine Türk Bayrağı Asıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement