Tüsiad Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Yücaoğlu Türkiye'nin Uyguladığı Suriye Politikası Yanlış - Son Dakika
Güncel

Tüsiad Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Yücaoğlu Türkiye'nin Uyguladığı Suriye Politikası Yanlış

Tüsiad Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Yücaoğlu Türkiye\'nin Uyguladığı Suriye Politikası Yanlış

Oda'nın üyelerinin tamama yakın bir kısmının konferansta yer alırken İsviçre'li iş adamları, Banka üst düzey yetkilileri ile Türk iş adamları ve Türk bankaları üst düzey yetkilileri konferansta yer aldılar.

27.11.2013 12:32

Oda'nın üyelerinin tamama yakın bir kısmının konferansta yer alırken İsviçre'li iş adamları, Banka üst düzey yetkilileri ile Türk iş adamları ve Türk bankaları üst düzey yetkilileri konferansta yer aldılar. Bu arada konferansa Türkiye'nin Bern Büyükelçisi Tanju Sümer, BM. Dünya Ticaret Merkezi Türkiye daimi temsilcisi B.Elçisi Selim Kunaralp ile Cenevre Başkonsolosu Nurdan Bayraktar Glder de konferansta yer aldılar. TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut Yücaoğlu, Hükümetin okullar için aldığı erkek kız ayırım kararını eleştiriyoruz ülkede bir çok yabancı okulların, Fransız, Alman, İtalyan ve İngiliz okullarında kızlar ve erkekler birlikte okurken biz de buna izin verilmemesini yadırgıyoruz. Diğer taraftan bazı alınan anti demokratik kararlarda ülkede tedirginlik ve huzursuzluk yaratıyor. Açılım ve Barzani ile olan ilişkilerin yanlış olduğunu, PKK ile bu kadar yakınlaşmanın hatalı ve yanlış olduğunu ifade ederim. Ayrıca Türkiye'nin uyguladığı Suriye politikasıda yanlıştır, ülkemizde resmi kayıtlara göre 600 bin Suriyeli mülteci bulunuyor. Biz bu sayının daha fazla olduğunu inanıyoruz bu durumda yanlıştır. Bütün bu konular ileride Türkiye'nin başına neler açacağınıda hep birlikte göreceğiz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüsiad Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Yücaoğlu Türkiye'nin Uyguladığı Suriye Politikası Yanlış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement