U23 Türkiye Güreş Şampiyonası Ordu'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

U23 Türkiye Güreş Şampiyonası Ordu'da Yapıldı

U23 Türkiye Güreş Şampiyonası Ordu\'da Yapıldı

Ordu'da düzenlenen Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası erkeklerde Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, bayanlarda ise Edirne Trakya Birlik Spor Kulübü takım halinde birinci oldu.

29.02.2016 15:32

Ordu'da düzenlenen Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası erkeklerde Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, bayanlarda ise Edirne Trakya Birlik Spor Kulübü takım halinde birinci oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda 4 gün süren Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası'na 75 kulüpten bin 200 sporcu katıldı.

Şampiyonada erkekler serbest stilde 57 kiloda Barış Kaya, 61 kiloda Selim Kozan, 65 kiloda Mustafa Zopal, 70 kiloda Muhammet Akdeniz, 74 kiloda Nuri Kotanoğlu, 86 kiloda Kadir Yazıcı, 97 kiloda Süleyman Karadeniz, 125 kiloda Yunus Emre Dede, 86 kiloda Kadir Yazıcı Türkiye şampiyonu oldu.

Bayanlar serbest stilde ise Türkiye şampiyonu olan sporcular şöyle: 48 kiloda Aysın Ergen, 53 kiloda Kamala Aliveva, 55 kiloda Elif Yanık, 58 kiloda Derya Beyhan, 60 kiloda Cemile Unudan, 63 kiloda Aslı Tuğcu, 69 kiloda Gülşen Cengiz, 75 kiloda Kıymet Koçyiğit.

Şampiyonada takım halinde ise; erkeklerde Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 45 puanla, bayanlarda ise 70 puanla Edirne Trakya Birlik Spor Kulübü birincilik kupası kazandı.

'GÜREŞ HEYECANI GRUP MAÇLARIYLA SÜRECEK'

Şampiyonanın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Şampiyona güzel bir atmosferde gerçekleşti ve izleyiciler olsun gerekse yarışmacılar olsun herkes memnun ayrıldı. Şampiyonanın bu kadar sorunsuz bir şekilde yapılmasının en büyük sebebi başta Ordu Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş'ın şampiyonaya verdikleri maddi ve manevi desteklerdir. Türkiye güreş şampiyonası sona erdi fakat ilimizde güreş heyecanı sona ermedi. Güreş heyecanı Ordu'da tüm hızıyla devam edecek. 4-6 Mart tarihleri arasında Gençler Grekoromen grup maçları ve 12-13 Mart tarihleri arasında Yıldızlar Grekoromen grup maçları İlimizde yapılacaktır. Türkiye Şampiyonasına destek veren sponsorlarımıza ve şampiyona boyunca görev alan tüm personellerimize teşekkür ediyorum" dedi. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel U23 Türkiye Güreş Şampiyonası Ordu'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement