Uçuruma Yuvarlanarak Yaralanan Besiciyi UMKE ve İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Uçuruma Yuvarlanarak Yaralanan Besiciyi UMKE ve İtfaiye Kurtardı

Uçuruma Yuvarlanarak Yaralanan Besiciyi UMKE ve İtfaiye Kurtardı

Söke'de, merada otlayan büyükbaş hayvanlarını toplamak isterken dengesini kaybedip 30 metreden uçuruma yuvarlanan 23 yaşındaki Kenan Ayrılmaz yaralandı.

03.04.2015 18:04  Güncelleme: 14:21

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, merada otlayan büyükbaş hayvanlarını toplamak isterken dengesini kaybedip 30 metreden uçuruma yuvarlanan 23 yaşındaki Kenan Ayrılmaz yaralandı. Ayrılmaz, UMKE ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla uçurumdan kurtarılıp ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Söke'nin Çavdar Mahallesi Malkayası Mevkii'ndeki merada otlayan büyükbaş hayvanlarını toplamak için bölgeye gelen Kenan Ayrılmaz, dengesini kaybederek 30 metreden uçuruma yuvarlandı. Ayrılmaz'ın cep telefonuyla ulaştığı eniştesi Necmettin Karagöz durumu, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hareket eden ekipler, destek için UMKE ve itfaiye ekiplerinden de destek istedi.

Kenan Ayrılmaz'ın düştüğü yere inen UMKE ve itfaiye ekipleri gerekli önlemi alıp sedyeye sabitledikleri adamı buradan kurtardı. Yola çıkartılan Ayrılmaz, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayaklarında kırıklar bulunan Ayrılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçuruma Yuvarlanarak Yaralanan Besiciyi UMKE ve İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement