Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Adana'da Nikâh Şahitliği Yaptı. - Son Dakika
Güncel

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Adana'da Nikâh Şahitliği Yaptı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Adana\'da Nikâh Şahitliği Yaptı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Adanalı ülkücülere "Ülkü Ocakları'nın kutlu sancağını en üste taşımakla mükellefsiniz."

01.12.2013 16:34

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Adanalı ülkücülere "Ülkü Ocakları'nın kutlu sancağını en üste taşımakla mükellefsiniz. Okuduğunuz eğitim kurumlarında eğitim hayatınızı gerektiği gibi sürdürmenin yanında çevrenizle iletişiminizi kuvvetlendirerek ülkemizde yaşanan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmalı, gençliğimizin gözünü boyayarak onların bölücülük batağının içine çekme yolunda eylemlere girişenlerin çabalarını sonuçsuz bırakmak için gerçekleri anlatmalısınız. Çünkü sadece gençliğimizin milletimizin tamamının kurtuluş yolundaki umut ışığı Ülkücü Harekettir" dedi.

-MİLLETİN KURTULUŞ IŞIĞI ÜLKÜCÜ HAREKET-

Kılavuz, Adana ziyaretinin başlangıcında Adana Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arslan ve çok sayıda ülkücü tarafından karşılandı. Kılavuz'u ziyareti sırasında Adana Ülkü Ocakları Asena Teşkilatı ve Ortaöğretim Teşkilatı'nın hazırladığı çiğköfte ikramında bulunuldu. Adana Ülkü Ocakları'nın mülkünü yeni satın aldığı Ülkü Ocakları Adana İl Binasını gezen Kılavuz'un, il binasını çok beğendiği gözlemlendi. Üniversite ve ortaöğretim birimlerinden ülkücülere bir konuşma yapan Genel Başkan Olcay Kılavuz, "Adana hareketimizin açısından önemi herkesin malumudur. Sizler burada Ülkü Ocakları'nın kutlu sancağını en üste taşımakla mükellefsiniz. Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara, milli kimliğimiz ve üniter yapımızı ortadan kaldırma hayaline kapılan gafillere fırsat vermemelisiniz. Okuduğunuz eğitim kurumlarında eğitim hayatınızı gerektiği gibi sürdürmenin yanında çevrenizle iletişiminizi kuvvetlendirerek ülkemizde yaşanan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmalı, gençliğimizin gözünü boyayarak onların bölücülük batağının içine çekme yolunda eylemlere girişenlerin çabalarını sonuçsuz bırakmak için gerçekleri anlatmalısınız. Çünkü sadece gençliğimizin milletimizin tamamının kurtuluş yolundaki umut ışığı Ülkücü Harekettir. Bu davanın yılmaz neferleri olan sizlerin az öncede bahsetmiş olduğum üzere sorumluluğu her zamankinden fazladır. Karanlık odakların oyunlarına gelmeden kışkırtmalarına aldırmadan vatanımız ve milletimiz yolunda fedakârlık göstermelisiniz. 7'den 70'e tüm Ülküdaşlarımızın bu şuurla hareket edeceğine inancım tamdır" dedi.

Gençlerle olan sohbetini tamamladıktan sonra Adana Ülkü Ocakları İl Yönetimi ile bir araya gelen Genel Başkan Kılavuz, il yöneticileri ile tanıştıktan sonra yaptığı konuşmada "Bu yeni binayı Adana'ya ve davamıza katan siz başta Ocak Başkanımız Mehmet Ali Arslan bey olmak üzere emeği geçen değerli gönül erlerine ayrı ayrı teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah'ın hepinizden razı olmasını istiyorum. Şunu bilmelisiniz ki bizler yarım aşırı aşkın bir süredir devam eden hizmet kervanının yolcularıyız. Bizlerin ileride anılacağı tek konu bıraktığımız eserler olacaktır. Sizler de Adana'nın en güzel yerinde olan bu nezih binayı davamıza kazandırarak çok önemli bir iş yapmış oldunuz. Adana Ülkü Ocakları Yönetimi olarak kısa sürede Adana'da çok başarılı faaliyetler yaptınız. Bunlara tanık olmak beni çok mutlu ediyor. Bu başarının ivmelenerek devam edeceğinden şüphem yoktur" dedi.

-NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI-

Ayrıca Genel Başkan Olcay Kılavuz Adana - Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Tekin Turhan'ın düğün törenine katıldı ve nikâh şahitliğini yaptı. Genç çiftin nikahını MHP Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay kıldı. Nikahın diğer şahidi ise MHP Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü oldu.

Sonrasında Adana'dan Ayrılan Kılavuz Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Ali Rıza Genç'in düğününe katılmak üzere Tarsus'a geçti. Düğün töreninde nikâh şahitliği yapan Genel Başkan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Adana'da Nikâh Şahitliği Yaptı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement